VIDEO: Chemarea aventurii – Apreciază frumusețea planetei noastre!

chemarea-Aventurii
Trei prieteni s-au hotărât să renunțe la job-urile lor obișnuite, pentru 2 luni de zile, pentru că au simțit chemarea aventurii. Ei au descoperit pe pielea lor cât de frumoasă este planeta noastră, doar că nu mai avem timp să o admirăm, nu ne permitem pur și simplu. Chemarea aventurii pentru cei 3 prieteni a însemnat 32 de state din America și au mers mai mult de 21000 de kilometri.

În această vară, doi prieteni și cu mine am demisionat de la locurile noastre de muncă, confortabile, după șase ani și am hotărât să petrecem două luni călătorind în întreaga țară dar și oferind ateliere de fotografie prin diverse locuri în care ajungeam. Am simțit cu toții că era timpul să riscăm și să ieșim din zonele noastre de confort… chemarea aventurii. Cred că toată lumea are nevoie de o excursie și doar să privească cu ochii larg deschiși, cât de frumoasă este această lume și cât de multe sunt de admirat pe această planetă„, a declarat Shane Black,  unul din cei 3 aventurieri.

Băieții au călătorit ore în șir într-o dubă, împărtășind glume, povești, cunoscând oameni noi, legând prietenii, întâlniri cu vechi prieteni prin țară și împărtășind pasiunea comună pentru arta fotografică și totul datorită chemării aventurii!

 

Social

Arhiva stiri