Un minut cu John Maxwell. Personal development, EXPUNERE

john maxwell timetv personal development dezvoltare personala

Sunt mai multe feluri de oameni. Sunt cei care se expun in fata altora si cei care asteapta ca altii sa se expuna in fata lor.
Daca esti unul dintre aceia care asteapta ca altii sa se expuna in fata lor, vreau sa-ti spun ca vei ramane dezamagit. Pentru ca exista multi oameni care nu se expun, iar daca astepti pe cineva care sa-ti faca ziua mai buna sau sa te faca fericit, daca astepti ca cineva sa fie prietenos, daca astepti sa ti se ofere o sansa,  vei astepta foarte mult timp.

Dar daca te expui, daca intelegi ca poti, ai sansa, ai privilegiul si abilitatea de a face diferenta, de a fi pro-activ,  de a te expune in fata altora, de a lua initiativa, dintr-o data te vei trezi dimineata, te vei uita la viata ta si te vei intreba cum vrei sa arate ziua cea noua.

Persoana care se expune in fata altora incepe sa-si modeleze ziua. Oamenii care asteapta dupa altii sa se expuna in fata lor vor fi dezamagiti. Asadar, astazi preia controlul vietii, programului si visurilor tale. Expune-te si lucrurile bune vor incepe sa vina.

 PERSONAL DEVELOPMENT

Mai puteti citi pe Time TV si:

Social

Arhiva stiri