Conferință despre antreprenoriatul în industriile creative, susținută de Alexu Toader

Asociația Culturală Imbold este prezentă la Jewelry Design Fair prin antreprenorul creativ Alexu Toader. Alexu susține o conferință despre arta contemporană și design-ul de la Acuarela și Imbold, Galeria pe tema Simbioza dintre un butic de creație, o galerie de artă și o cafenea creativă în cadrul Jewelry Design Fair. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 octombrie, între orele 14.00–15.30 la Galateca.

Alexu-Toader

Alexu Toader, alături de Oana Ioniță Năsui (formator cultural si mebru al echipei Modernism) și Mihnea Ghilduș (fondator magazine-concept Dizainăr), ia parte la o masă rotundă care examinează cu de-amănuntul arta contemporană românească.

Programul mesei rotunde

– 14.00-15.30

Oana Ioniță Năsui, formator cultural si mebru al echipei Modernism – Comunicare și vânzare în proiecte creative.

Mihnea Ghilduș, fondator magazine-concept Dizainăr – Conferință pe teme conexe bijuteriei – [dizain] românesc.

Alexu Toader, antreprenor în industrii creative, manager Acuarela și Imbold, Galeria – Simbioza dintre un butic de creație, o galerie de artă și o cafenea creativă.

Art director și antreprenor creativ, Alexu Toader, co-fondator al buticului de creație multidisciplinar Hello Menthol, co-fondator Atelierul de Producție, se ocupă în prezent de Asociația Culturală Imbold (http://cuimbold.ro/), alături de părinţii şi fratele său, tânărul pictor şi ilustrator Andrei Argaetic şi cu o echipă formată în mare parte din prieteni. La Jewelry Design Fair, Alexu va vorbi despre tips & tricks în antreprenoriatul în industriile creative.

Aflat deja la cea de-a IV-a ediție, Jewelry Design Fair se poziționează ca un eveniment de nișă pentru iubitorii de bijuterie contemporană. 30 designeri, trei zile de expoziții, conferințe si workshop-uri pe tema bijuteriei contemporane vor aduce în atenția publicului domeniul emergent al bijuteriei ca formă de artă independentă.

Back to School este un eveniment care sărbătorește aniversarea a trei ani de la înființarea Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană. Organizat în colaborare cu ArtXpert, târgul bianual de bijuterie contemporană Jewelry Design Fair reprezintă un demers natural în procesul de evoluție al acestui domeniu în România.

Evenimentul se va desfășura în perioada 18-19 octombrie în cadrul Galeriei Galateca (Str. C.A Rosetti nr. 2-4) și pe data de 20 octombrie în cadrul Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană (Str. Carol Davila nr. 26).

Mai multe detalii pe jewelryfair.ro.

Social

Arhiva stiri