FOTO: Două explozii surprinse în direct, în timpul unei transmisiuni live, în Siria

explozie-irak-live-tv-transmisie-reporter

O transmisiune în direct a unui analist sirian pentru o televiziune din Irak a fost întreruptă din cauza a două explozii succesive. Situaţia în capitala Siriei este în continuare cât se poate de tensionată.

Analistul fusese invitat să vorbească despre războiul civil din Siria. Se afla pe balconul televiziunii de stat din Damasc, când cele două exploziile violente au zguduit clădirea.

În timpul transmisiei reporterul tocmai relata: ” Teroriştii sunt aceiaşi care plănuiesc atenate în Siria cu sprijinul unor ţări vecine, în special Turcia şi Arabia Saudită... „, și atunci s-a auzit și văzut prima explozie.

explozie-irak-live-tv-transmisie-1-reporter

Prezentatorul din studio a avut timp cât să reacționeze după câteva secunde de panică: „Eşti bine? Ne rugăm pentru tine să fii teafăr.„.

După nu mai mult de 25 de secunde tocmai când reporterul declara: „Sunt încă aici, sunt bine, vă rog continuaţi, ce voiaţi să mă întrebaţi?” s-a produs a doua explozie, mai puternică decât prima.

explozie-irak-live-tv-transmisie-reporter-bomba

În cele din urmă transmisiunea a fost întreruptă din motive de siguranţă.Cele două explozii, provocate de două maşini capcană, s-au produs atât de aproape de sediul televiziunii de stat încât clădirea a fost uşor avariată.

Social

Arhiva stiri