Prezentare BMW seria 4 cabrio VIDEO

BMW seria 4 cabrio TimeTV 3

BMW prezinta un nou set de poze cu seria 4 cabrio, care va face cunostinta cu publicul odata cu deschiderea Salonului Auto de la Los Angeles. Seria 4 devine astfel din ce in ce mai mult o gama de sine statatoare in catalogul BMW, in care isi va face aparitia, pe langa actualele coupe si cabrio, si un model Gran Coupe.

BMW seria 4 cabrio TimeTV 9

Ca si modelul pe care il inlocuieste, seria 4 cabrio dispune de un hard-top retractabil. O decapotare completa dureaza 20 de secunde si poate fi realizata si in mers, pana la viteza de 18 km/h. Sistemul de actionare castiga o functie interesanta: odata pliat in portbagaj, acoperisul se ridica electric pentru a permite incarcarea obiectelor de mari dimensiuni. Volumul portbagajului variaza intre 220 si 370 litri, iar bancheta este rabatabila.

BMW seria 4 cabrio TimeTV 18

Cu 3 centimetri mai lung decat vechiul model (actuala generatie masoara 4.64 metri in lungime), noul BMW seria 4 cabrio va fi disponibil la lansare in trei versiuni de motorizare: 420d (diesel, 2 litri si 184 CP), 428i (4 cilindri pe benzina, 2000 cmc si 245 CP) si 435i (benzina, 6 cilindri, 3 litri si 306 CP). Sistemul Stop&Start este standard, iar clientii vor putea opta si pentru excelenta cutie automata cu 8 rapoarte.

BMW seria 4 cabrio. Noi standarde in materie de dinamica, eleganta si placerea de a conduce. VIDEO

GALERIE FOTO:

Social

Arhiva stiri