VIDEO: Încă mai există speranță pentru omenire!

speranta-pentru-omenire-jimmy-hendrix

Încă mai există speranță pentru omenire! Oamenii sunt destui de buni, doar că mass-media prezintă doar aspectele cele mai rele și deseori ajungem la părerea că omenirea s-a înrăutățit și nu mai avem nicio șansă de scăpare.
Oamenii au fost creați pentru a fi iubiți. Lucrurile au fost create pentru a fi utilizate. Principalul motivul pentru haosul din lume este că lucrurile sunt iubite și oamenii sunt utilizate.

Când puterea iubirii depășește iubirea puterii, lumea va găsi în sfârșit pacea.” spunea, plin de speranță pentru omenire, Jimi Hendrix.

Cel mai important lucru în viață este de a învăța cum să dăruiești dragoste, și să înveți și să primești. De cele mai multe ori credem că noi nu merităm dragostea, credem că dacă am dărui sau primi am deveni prea moi/vulnerabili. Dar un om înțelept numit Levin a spus cât se poate de bine: „Dragostea este singurul act rațional.„, declara, plin de speranță pentru omenire, Mitch Albom.

Nimeni și nimic nu va reuși să te schimbe, doar tu singur vei reuși. Trebuie să scapi de vechile obiceiuri, să scapi de toate ideile și gândurile din cap, să-ți găsești liniștea și liniștea conștiinței care provine din inimă.

Lumea noastră este o reflectare a convingerilor noastre subconștiente. Subconștientul nostru poate procesa 40 de milioane de impulsuri neuronale pe secundă, în timp ce mintea noastră conștientă poate procesa doar 40 de impulsuri neuronale pe secundă.

„Dacă am reuși să facem din compasiune și înțelegere o parte din rutina noastră subconștientă, concentrându-ne conștient asupra aspectelor din viața noastră de zi cu zi, totul ar fi mult mai bine!„, mărturisea plin de speranță pentru omenire, Vito Santana.

Și pentru că nu ne bazăm doar pe declarații, idei și experimente demonstrate de oamenii de știință. Echipa Time TV prezintă o compilație care demonstrează că încă mai există speranță pentru omenire. Compilația este făcută în Rusia și se spune că a făcut o grămadă de oameni să plângă la vederea acestor imagini umane și înduioșătoare.

Dragostea este viața . Tot, tot ceea ce am învâțat, am învățat doar pentru că îmi place. Totul este, totul există, doar pentru că îmi place. Totul este unit de la sine.”  sublinia Lev Tolstoi.

Social

Arhiva stiri