Noul Porsche Macan. Performanta inteligenta. VIDEO

Foto: AutoExpress

Foto: AutoExpress

Se anunta un noiembrie fierbinte. La sfarsitul lunii viitoare va avea loc Salonul Auto de la Los Angeles, prilej pentru constructorii auto sa-si prezinte noutatile pastrate pentru sfarsitul de an. Printre ele…mult asteptatul Porsche Macan.

Porsche Macan schita oficiala 1

Porsche Macan schita oficiala 2

Pana atunci, Porsche ne incearca rabdarea cu un teaser video si doua schite oficiale. AutoExpress prezinta insa si poze cu exemplare Macan de preserie, poze realizate cu ocazia unor teste organizate de Porsche in Statele Unite ale Americii.

Foto: AutoExpress

Foto: AutoExpress

Ce stim despre Porsche Macan? La start vor fi disponibile trei motorizari: un V6 de 3 litri biturbo diesel, de 260 CP, un V6 biturbo pe benzina, de 3 litri si 335 CP, pentru Macan S, si un V6 biturbo pe benzina, de 3,6 litri, capabil de 400 CP, pentru Macan Turbo. Toate motoarele vor fi cuplate la o cutie de viteze cu 7 rapoarte si dublu ambreiaj. O versiune de baza, echipata cu un motor turbo in patru cilindri, va aparea ulterior in gama. Desenul blocurilor optice fata, cu leduri integrate, aminteste de Porsche 918 Spyder, in timp ce partea posterioara trimite cu gandul la Panamera facelift. ADN-ul Porsche trebuie sa ramana in fiecare model, altfel n-ar mai fi un Porsche. Pretul de pornire se va situa undeva in jurul sumei de 40.000 de euro. Porsche isi pune mari sperante in noul SUV si spera sa vanda 65.000 de exemplare Macan in primul an complet de comercializare.

Porsche Macan. Performanta inteligenta. Mai multe idei pe cal putere. Teaser video.

Social

Arhiva stiri