Gangsta style: noul Cadillac Escalade VIDEO

Yeah baby! Ultima generatie de Cadillac Escalade e aici. Si, din fericire pentru cei carora le plac masinile americane, e un Cadillac adevarat. Mare, luxos, impunator. Downsizing-ul nu e un concept care sa se aplice la ultima generatie a SUV-ului preferat de crema artistilor de peste ocean.

Cadillac Escalade-2014-09

Nu insist asupra aspectului exterior (avem de-a face cu o rafinare a liniilor generatiei precedente, masina arata mai „ascutita”, mai dinamica…si cu mai multe LED-uri), o sa va spun in schimb cate ceva despre ce se ascunde sub caroserie. Avem un singur motor disponibil, un V8 (nu se putea altfel) de 6.2 litri, capabil de 420 CP si 624 Nm. Cutia de viteze este automata, cu 6 rapoarte. De ce Cadillac ofera acest model si cu doua roti motrice, e un mister pentru mine. Dar exista si tractiune integrala, si ai la dispozitie si doua variante de ampatament.

Cadillac Escalade-2014-12

Tinuta de drum promite sa fie la inaltime, gratie suspensiei cu tehnologie Magnetic Ride Control. Pe noua generatie Cadillac Escalade, versiunea standard, avem jante de 20 de inci, iar contra cost se poate opta pentru jante cromate de 22 de inci. Ca-n videoclipurile hip-hop.

GALERIE FOTO:

Social

Arhiva stiri