Primele poze cu BMW seria 4 cabrio

Daca BMW ne-a oferit deja toate detaliile despre seria 4, versiunea cabrio a ramas pana acum o mare necunoscuta. Nu mai e nevoie insa sa asteptam ca internetul sa fie impanzit de fotografii spion sau asa-zise informatii oficiale: bavarezii renunta la mister si ne ofera primele fotografii. Iata deci BMW seria 4 cabrio.

BMW seria 4 cabrio 1

In clasa medie, BMW avea in catalog seria 3, seria 3 touring si GT, precum si seria 3 coupe (va trebui sa ne obisnuim sa o numim seria 4 de acum inainte). Nu lipsea decat ultimul membru al familiei: cabrioletul. Multumim BMW pentru ca ne-ai aratat astazi si primele poze cu seria 4 cabrio, intr-o „tinuta” alba. Pentru a accentua si mai mult spiritul liber al acestei versiuni de caroserie, BMW prezinta noul cabrio impreuna cu optiunea unui portbagaj pentru biciclete, amplasat in partea din spate a masinii.

BMW seria 4 cabrio 2

BMW seria 4 cabrio, nume de cod F33 (F32 este seria 4 si F30 seria 3), va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Los Angeles. California, ce loc mai bun pentru a prezenta un cabrio?

La nivelul designului nu exista surprize, seria 4 cabrio preluand exact liniile coupe-ului. Pana la nivelul acoperisului, evident. Ca si in cazul precedentei generatii, noua decapotabila de la BMW beneficiaza de un „top” rigid, metalic, actionat electric, fiind de fapt un coupe-cabriolet. Ca noutate, BMW seria 4 cabrio va fi disponibil si cu tractiunea integrala xDrive, indisponibila pe vechea serie 3 cabrio. Este al doilea cabriolet din gama BMW care propune tractiunea integrala, dupa seria 6 cabrio xDrive.

BMW seria 4 cabrio 3

Social

Arhiva stiri