HOROSCOP 8 octombrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec. Consilierea financiară sau întocmirea propriei balanţe de venituri şi cheltuieli vă consumă ceva timp, dar în final veţi avea perspectiva clară asupra bugetului propriu şi veţi şti şi ce anume trebuie să reechilibraţi sau să cheltuiţi pentru a rezolva şi problemele de acasă.

Taur

Taur. Aveţi tendinţa să fiţi radicali dacă vine vorba despre autoevaluare şi constataţi cu stupoare că trebuie să treceţi pe la medic, pe la dentist, că mai trebuie să plătiţi taxele, ba trebuie să mai daţi bani şi pentru propria îngrijire. Decideţi pe loc cum să chivernisiţi bugetul.

Gemeni

Gemeni. Ziua este plină de oportunităţi dar mai ales de disponibilitatea de a-i ghida pe ceilalţi şi de a-i ajuta pe cei mai puţin norocoşi. Acest lucru ar include şi orientarea în ceea ce priveşte locul de muncă. Aveţi perspectiva propriului progres.

Rac

Rac. Observaţi că dacă sunteţi atenţi la atitudinea pe care o aveţi când se pune problema unui conflict în familie, puteţi depăşi mai uşor problemele. Sunteţi tentaţi să fiţi cât mai independenţi tocmai pentru a lua cele mai bune decizii. Sunteţi motivaţi, dar aveţi şi un grad ridicat de dependenţă şi de autosacrificiu pentru persoanele pe care le iubiţi.

Leu

Leu. Puteţi da dovadă de destulă obstinaţie şi încăpăţânare şi o ţineţi pe a voastră în loc să vedeţi imaginea de ansamblu. Astfel, din acel moment pierdeţi controlul situaţiei. Aşa că ar fi bine dacă astăzi ați evita discuţiile pe această temă. Sunt destule altele de făcut acasă.

Fecioara

Fecioară. Participaţi ori creaţi un eveniment social. Oamenii vă descoperă valoarea prin calitatea cu care reuşiţi să prezentaţi lucrurile, dar şi pentru ideile voastre. Vă veţi bucura din plin nu doar de succes, dar şi de acea mulţumire interioară pe care de multe ori nu ştiţi unde să o căutaţi.

Balanta

Balanţă. Un prieten sau un membru al familiei ar putea avea nevoie de sfatul vostru până în prânz. Ideile sunt nu doar clare, ci şi utile aşa că veţi fi în măsură să daţi sfaturi utile astăzi. Stare generală bună şi sentimentul acut de armonie face ca ziua de astăzi să fie caracterizată drept una din perioadele acelea fericite.

Scorpion

Scorpion. Restricţiile nu fac decât să vă pierdeţi simţul realităţii astăzi şi să daţi rateuri. Cu toate acestea, nu vă daţi în lături de la a rezolva problemele destul de grele ale unora. Deşi termenele care vi se dau sunt deosebit de stresante, totuşi nu vă pierdeţi cu firea.

Sagetator

Săgetător. Activitatea voastră se va circumscrie astăzi activităţilor care includ copiii, tinerii, colegii sau şefii, şi veţi face cu ei tot ce nu aţi putut face de vreo două luni încoace. În schimb marile rateuri pot veni de unde vă aşteptaţi mai puţin.

Capricorn

Capricorn. Un nivel de trai mai mult decât îndestulător şi luxul ar putea fi acele valoari de care aveţi nevoie. Vă puteţi bucura de găsirea unor soluţii la problemele pe care nu mai ştiţi cum să le rezolvaţi. Creativitatea voastră va fi un cadru de desfăşurare a evenimentelor excelent şi vă va ajuta să vă atingeţi scopurile zilei.

Varsator

Vărsător. Gândurile şi iedeile ar fi nimic dacă simţul practic şi viziunea voastră asupra vieţii nu le-ar da o anumită formă şi dacă nu le-aţi pune în practică cu prima ocazie. Supravegheaţi fiecare mişcare fără a da de înţeles asta sau că doriţi ceva anume.

Pesti

Peşti. Ați putea ajunge o mică vedetă printre colegi, mai ales dacă șefii vă ridică mingea la fileu. Astăzi vă veți simți bine la muncă și sunteți gata să preluați mai multe responsabilități decât de obicei. Este bine că puteți să păstrați echilibrul în tot ce faceți.

Social

Arhiva stiri