HOROSCOP 7 octombrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec. Ieşiţi din cochilie şi sunteţi într-o dispoziţie bună ca să dialogaţi mai ales dacă trebuie să susţineţi un interviu în vederea schimbării locului de muncă. Aveţi imaginaţie şi sunteţi pur şi simplu plini de creativitate spre surprinderea multora. De asemenea, aveţi capacitatea de a exprima clar şi concis ceea ce vreţi de la colegi sau de la cei în subordine.

Taur

Taur. Dacă este necesar, acesta este momentul să vă împăcaţi cu toată lumea. Faceţi pace cu trecutul şi meditând la ceea ce a fost, prezentul devine important. Cineva are nevoie de îngrijire şi veţi da lecţii de prim ajutor la telefon. Să nu vă fie teamă de sugestiile pe care le daţi. Lucraţi cu imaginaţie şi cu dragostea, asta este important.

Gemeni

Gemeni. Aveţi o imagine clară în minte a ceea ce aveţi de făcut astăzi şi ce metode de lucru veţi aplica. Ştiţi clar încotro vă îndreptaţi, iar simţul direcţiei şi orientarea sunt cheia pentru a te înţelege pe tine. Sunteţi naturali, spontani şi vă gestionaţi problemele printr-o abordare corectă a situaţiei.

Rac

Rac. Este uimitor modul în care reuşiţi să îndreptaţi urmele greşelilor voastre. Poate că, prin această atitudine puteţi depăşi obstacolele atât de des întâlnite. Sunteti un exemplu pentru ceilalţi pentru felul în care eliminaţi părţile emoţionale ale unei situaţii şi vă ocupaţi doar de negocieri de afaceri.

Leu

Leu. Atât şefii, cât şi voi veţi demonstra că vă apreciaţi munca. Sunteţi apreciaţi nu doar pentru priceperea voastră şi asta face foarte mult pentru orgoliul vostru. Este impulsul de care aveţi nevoie pentru a acţiona în sensul cel mai bun al lucrurilor. Aveţi şi sprijinul celor din jur aşa că…treceţi la acţiune! Fiţi veseli, optimismul vostru îi poate face fericiţi pe unii.

Fecioara

Fecioară. Visele, viziunile şi idealurile voastre intime, urmează un soi de ghid interior dar pot fi calea prin care să se materializeze ambiţiile voastre. Dacă aveţi o mică afacere sau doriţi să iniţiaţi una, tot ceea ce ştiţi în acest moment vă este mai mult decât suficient, ba aş spune că este un avantaj.

Balanta

Balanţă. Aveţi şansa unui nou contract, a unui nou loc de muncă sau veţi fi capabili să satisfaceţi şi cele mai năstruşnice cerinţe ale şefilor. Aveţi capacitatea de a organiza şi a gestiona corect sentimentele celorlalţi, dar mai ales vulnerabilitatea psihică şi sensibilitatea unora dintre cei care v-au cerut ajutorul.

Scorpion

Scorpion. Primiți un ajutor neaşteptat din partea cuiva care nu este la fel de implicat. Este acel ghidaj din umbră de care aveaţi ieri nevoie şi care nu doar vă orientează, ci vă ajută să vedeţi atunci când sunteţi pe cale să vă pierdeţi imaginea de ansamblu. Fiţi atenţi la sugestiile acestuia, învăţaţi cum să dobândiţi mai multă încredere în propriile forţe.

Sagetator

Săgetător. Vă simţiţi puternici şi sprijiniţi de colegi, de prieteni şi de familie şi în armonie cu toată lumea. Sunteţi pe val, cariera voastră este în continuă ascensiune, puteţi obţine ceea ce vreţi de la subordonaţi, dar şi aceştia de la voi şi lucrurile merg strună aşa că sfârşiţi ziua la o halbă de…bere.

Capricorn

Capricorn. Îndatoririle profesionale şi emoţiile sunt setate pe succes. Apăsaţi pe butonul de pornire şi păstraţi doar ritmul constant. Oameni care vă cunosc prin intermediul recomandărilor altora au de ce să fie mulţumiţi de pregătirea voastră profesională. Marele vostru vis este pe cale să se împlinească. Totul este posibil.

Varsator

Vărsător – Onestitatea şi adevărul sunt calităţile pentru care oamenii apelează la ajutorul vostru. Astăzi aţi putea fi într-o poziţie puternică, dar atenţie ea are puncte de vulnerabilitate – manipularea banilor altora, chitanţe, vouchere, obiecte de valoare. Când vine vorba despre afaceri şi despre carieră în schimb, nu puteţi da sfaturi, dar ştiţi să coordonaţi afacerea.

Pesti

Peşti. Este foarte greu de comunicat cu voi dacă nu le spuneți și celorlalți ce vreți de la ei, așa că cel mai bine este să porniți cu un ritm lent pentru ca și ei să poată ține pasul cu voi. Planificați totul foarte ușor, mintea vă este limpede și sunteți în măsură să vedeți diferența de idei, dar și de concepte.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Social

Arhiva stiri