Dacia a vandut 10.000 de masini in Marea Britanie, de la inceputul anului

Dacia nu are un an intreg de cand este prezenta pe piata din Marea Britanie, dar a reusit performanta de a vinde 10.000 de unitati. Si asta cu o gama formata din doar doua modele: Sandero si Duster. Comenzi pentru alte 1.500 masini sunt deja inregistrate.

Dacia-Sandero-Stepway-2013-Marea-Britanie

In perioada celor 10 luni in care Dacia se importa oficial in tarile regatului unit, cel mai vandut model al constructorului autohton a fost SUV-ul Duster, cu aproape 5600 modele comercializate. Dintre cele 5400 exemplare de Sandero care si-au gasit un loc in garajul britanicilor, 980 de unitati sunt reprezentate de versiunea Sandero Stepway, introdusa pe piata in luna iunie. Mai mult, Dacia se asteapta la o crestere a vanzarilor odata cu lansarea pe piata britanica a modelului Logan MCV.

Dacia Marea Britanie 10000 masini vandute

Exemplarul cu numarul 10.000 vandut in Marea Britanie este un Duster 4×4 Ambiance. Elma Marshall, cumparatoarea modelului, si-a explicat alegerea facuta: „M-am documentat mult online despre Dacia inainte sa ma duc la reprezentanta. Faptul ca Duster a fost ales Masina Anului in Scotia a fost unul dintre factorii decisivi (n.r. modelul a fost achizionat de la o reprezentanta de pe coasta de est a Scotiei)…Cand m-am asezat in masina, mi-a placut foarte mult. M-am simtit comfortabil, iar aspectul exterior masiv ma asigura ca voi fi in siguranta pe vreme de iarna.”

Dacia abordeaza piata britanica cu sloganul „masini elegante, scandalos de abordabile„. Un concept care place si convinge in Marea Britanie, mai ales ca soferii de peste Canalul Manecii nu au cunoscut primele generatii Logan si Sandero.

Social

Arhiva stiri