HOROSCOP 29 septembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

HOROSCOP BERBEC – Aveţi câte o vorbă bună pentru fiecare, conversaţia se leagă cu uşurinţă, dialogul este plăcut şi spumos, aparent superfluu, dar atenţia voastră este asemnea unei antene şi captează orice idee. Vă pregătiţi defapt, pentru negocierea dorită sau pentru interviul pe care îl aveţi de susţinut săptămâna viitoare.

Taur

HOROSCOP TAUR – Lucrurile se mai liniştesc. Vă treziţi dis-de-dimineaţă şi ieşiţi la o plimbare scurtă, apoi reveniţi, vă aşezaţi la birou și terminaţi ceea ce nu aţi terminat ieri. Apoi vă scoateţi familia la o plimbare undeva, în afara oraşului. Sunteţi mai calmi, mai siguri de voi şi acest lucru se va simţi.

Gemeni

HOROSCOP GEMENI – Aveţi tendinţa să împingeţi lucrurile dincolo de limitele normalului în relaţie. Dacă ţineţi la persoana respectivă, nu vă purtaţi bizar cu ea, deoarece o speriaţi în loc să o surprindeţi cu cine ştie trăsnaie. Nici faptul că gesticulaţi şi faceţi afirmaţii şi declaraţii în gura mare nu vă ajută cu nimic.

Rac

HOROSCOP RAC – Gândiţi-vă de două ori înainte de a vorbi despre datoriile pe care le aveţi sau despre împrumuturile pe care doriţi să le faceţi dacă vreţi să nu aveţi probleme. Odată că vă ia gura pe dinainte şi familia află de bravurile voastre şi nu vă mai ajută, pe urmă, nu ştiţi cine pe cine cunoaşte şi vă puteţi trezi cu împrumutul blocat în bancă.

Leu

HOROSCOP LEU – Pentru că v-aţi exprimat atât de clar şi fără ocolişuri, astăzi este momentul ideal pentru a negocia o afacere de suflet şi care vă face să vă simţiţi foarte bine în pielea voastră. Puteţi, de asemenea, juca un rol important în calitate de mediator în cazul în care au existat probleme între prieteni sau în familie, în ultimul timp.

Fecioara

HOROSCOP FECIOARĂ – Astăzi pot să apară accese de egoism în ceea ce privește lucrurile care credeţi că vă aparţin. Vor avea grijă însă cei din familie să vă aducă cu picioarele pe pământ chiar dacă vouă pare să nu vă pese. Evitaţi să transformaţi totul într-o dramă. Este mai convenabilă atitudinea indolentă şi să vă vedeţi de ale voastre.

Balanta

HOROSCOP BALANȚĂ – Astăzi sunteţi foarte ocupaţi chiar dacă este duminică, dar aceste interacţiuni vă sunt favorabile, vă dau acea puterea de persuasiune asupra celorlalţi care vă transforma în foarte scurt timp într-un factotum. Dacă mergeţi la petreceri, indiferent de natura acestora, deveniţi cu foarte mare uşurinţă lideri de opinie.

Scorpion

HOROSCOP SCORPION – Bobârnacele pe care le luaţi nu vă dau ghes deloc să vă aşezaţi la masa tratativelor. Nu fiţi ranchiunoşi că tot voi pierdeţi. Să ştiţi că unele le luaţi pe drept. Nu sunteţi cel mai îndreptăţit să vă supăraţi. Diplomaţia este calea cea mai sigură spre reuşită.

Sagetator

HOROSCOP SĂGETĂTOR – Astăzi este favorizată atenţia, viteza de reacţie, interacţiunile de idei, dar şi comunicarea, aşa că nu vă miraţi dacă veţi polariza atenţia, indiferent de locul în care vă veţi afla sau indiferent în ce cerc vă veţi învârti. Faptul că ştiţi să transmiteţi cu uşurinţă ce gândiţi este un semn al zodiei pe care o reprezentaţi.

Capricorn

HOROSCOP CAPRICORN – Vă este bine, vă simţiţi în formă iar energia voastră este radiantă mai ales că atrageţi oameni care se simt bine în preajma voastră. Dacă sunteţi la munte ori la mare veţi avea parte de o zi fulminantă. Orice formă de câştig vă avantajează de la Loto la Bingo, dar şi jocurile de iarmaroc.

Varsator

HOROSCOP VĂRSĂTOR – Odihna vă sporeşte gândirea creativă, dar şi pe cea ideatică, comunicaţi cu foarte mare uşurinţă şi interacţionaţi cu ceilalţi în acelaşi fel. Dezbaterile de grup, vorbitul în faţa unui grup sunt favorizate şi vă transformă în mici VIP-uri printre prieteni. Reînnodaţi vechi prietenii.

Pesti

HOROSCOP PEȘTI – Mentalul nu vă ajută astăzi, sunteţi repeziţi, nu vă gândiţi deloc la urmări, luaţi hotărâri pripite, conversaţia este un amalgam între cinism şi vulgaritate şi mai vreţi să fiţi iubiţi. Puteţi face greşeli care au să vă ia apoi câteva luni ca să le îndreptaţi, aşa că cel mai bun lucru este să nu mai răspundeţi la telefoane, ci să ieşiţi la o gură de aer curat.

Social

Arhiva stiri