Dacia Logan MCV, testata de presa internationala. Vezi impresiile

Adio aspectul de utilitara, usile asimetrice din spate si cele 7 locuri. Dacia Logan MCV (Multi Convivial Vehicle), noua generatie, devine un veritabil break. Desi aceasta versiune a Logan-ului urca un pic in gama, ridicand pretentii mai mari la nivel de design, echipare si rafinament, pretul ramane neschimbat.

Dacia Logan MCV test Caradisiac 1

Sursa: Caradisiac

Pentru aceasta a doua generatie Logan MCV, Dacia a schimbat complet reteta. Modelul pierde 12 centimetri in inaltime, renunta la usile asimetrice spate in favoarea unui hayon si abandoneaza cele 2 locuri suplimentare din spate in favoarea monovolumului Lodgy. Astfel, Dacia Logan MCV devine un adevarat break, care isi gaseste locul sau in mijlocul unei game Dacia din ce in ce mai bogate.

Pana cand un exemplar Dacia Logan MCV va poposi in curtea TimeTV pentru un test amanuntit, va prezentam impresiile presei internationale despre acest model. Oricum Dacia se bazeaza din ce in ce mai putin pe piata interna, astfel ca feedback-ul jurnalistilor straini este foarte important pentru producatorul roman. Francezii de la Caradisiac si englezii de la Autocar au luat contact cu aceasta ultima declinare a Loganului. Parerile? Francezii au apreciat pretul, calitatea in crestere si spatiul interior urias (atat pentru pasageri, cat si volumul portbagajului, de 573 litri). Puncte slabe: directia, echiparea slaba in versiunile de baza. In asentimentul jurnalistilor de la Caradisiac au fost si cei de la Autocar, incantati de practicabilitatea modelului.

Concluzia in ambele cazuri: multa masina pentru un pret mic. Cu mentiunea de rigoare, pretul este raportat la puterea de cumparare a englezilor si a francezilor.

Sursa: Autocar

Sursa: Autocar

Social

Arhiva stiri