Un cersetor poate imita foarte bine personajele din serialul Breaking Bad

Cantatul la diferite instrumente muzicale sau spalatul parbrizelor nu mai sunt singurele modalitati pentru oamenii strazii de a castiga cativa bani. Un barbat ii imita perfect pe protagonistii serialului Breaking Bad, conform Daily Mail.

om-al-strazii-voce-de-aur-Breaking-Bad

Filmuletul de un minut si jumatate a devenit viral pe internet saptamana aceasta si toti care l-au vazut se intreaba daca este real.

Breaking Bad, serialul momentului, pare sa aiba fani si printre oamenii strazii. Barbatul din imagini a dat o reprezentatie stradala de exceptie, imitandu-i pe protagonisti.

Omul si-a inceput momentul cand doi barbati i-au spus ca trebuie sa merite mancarea pe care o cerea. Walt si fiul sau, Jesse si Mike Ehrmantraut, toti au facut parte din repertoriul cu care cersetorul a uimit audienta.

Utilizatorii de pe YouTube s-au aratat, insa, sceptici cu privire la autenticitatea filmuletului. Ei s-au intrebat cum de un om al strazii are ocazia de a urmari serialul care i-a servit drept sursa de inspiratie.

A fost vehiculata ipoteza conform careia cersetorul ar fi fost un actor, de fapt, iar vocea ar fi fost dublata de Miles Allen.

Mai puteti citi pe TimeTv.ro si:

Social

Arhiva stiri