Qoros 3, berlina „made in China” cu 5 stele obtinute la testele Euro NCap

Qoros 3. Made in China. O masina gandita pentru Europa, prezentata la Salonul Auto de la Geneva, din primavara. Atunci am putut descoperi un autoturism oarecum atipic pentru un constructor din China, o masina proiectata pentru a face fata rigorilor pietei europene. Pentru a-si atinge scopul, chinezii de la Qoros au angajat o adevarata armata de ingineri germani. Primul rezultat: Qoros 3 a primit 5 stele la testele de impact Euro NCap.

Qoros 3 Teste Euro NCap 5 Stele

Cele mai dure critici aduse automobilelor produse in China si importate in Europa vizau siguranta lor. Altfel spus, autoturismele chinezesti sunt faimoase pentru siguranta lor precara in cazul unui accident, fiind catalogate drept adevarate „cosciuge” pe roti. Dar, dupa cum se stie, chinezii invata repede din greseli. Qoros 3 a fost proiectat din fasa cu scopul de a se alinia la standardele de siguranta europene, pentru a putea fi vandut atat in China, cat si pe „batranul continent”.

Berlina prezentata la Geneva, Qoros 3, trece proba Euro NCap cu brio. Un succes incontestabil pentru chinezi, a caror masina primeste 5 stele, o premiera pentru o marca din China. Mai mult decat atat, Qoros 3 a obtinut, la ulitma sesiune de crash-teste Euro NCap, cel mai bun rezultat dintre toate masinile testate.

Qoros 3 airbaguri

Rezultatele testelor de impact  Euro NCAP pentru Qoros 3:

Protectia ocupantilor adulti: 95%

Protectia copiilor: 87%
Protectia pietonilor: 77%
Sisteme de asistenta pentru securitate: 81%

Social

Arhiva stiri