The BOSS is back. Equus Bass 770. Detroit muscle. VIDEO

The Boss is back? Equus Bass? Ce naiba mai e si asta? Stiu, prea multa engleza in titlu. De fapt e numai engleza. Dar masina e mult prea tare ca sa nu merite asta. Si noi suntem mari fani ai masinilor americane vechi, adevaratele muscle-cars, ca sa nu salutam cum se cuvine noul venit (mai tineti minte testul cu Dodge Charger din 1970? Daca nu, click AICI si o sa ne intelegeti).

Equus-Bass-770-TimeTv-1

Explicatie: se ia ca inspiratie una dintre legendele auto ale Detroit-ului din zilele lui bune. Boss 302 Mustang, adica o varianta de inalta performanta a Ford-ului Mustang, produsa intre 1969 si 1970. Si se readuce la viata, avand sub capota tehnologia anului 2013. O reintepretare moderna a unui muscle car adevarat, cu tehnica la zi. The Boss is back.

Equus-Bass-770-TimeTv-12

Americanii de la Equus se mandresc cu constructia manuala a acestui model. Asta da pasiune. Si nu putea sa lipseasca V8-ul, Dumnezeul motoarelor peste ocean. In cazul lui Bass 770, V8-ul este ajutat de un compresor mecanic si furnizeaza nu mai putin de 640 CP. Acceleratia de la 0 la 96 km/h (60 mph) se face in 3.4 secunde, iar viteza maxima este de 321 km/h. Patru lucruri va mai spun despre masina: caroseria este din aluminiu, franele sunt ceramice, cutia de viteze este manuala, cu 6 trepte, iar pretul de baza este de 250.000 de dolari. O nimica toata. Atentie, am zis pretul de baza! Daca vreti sa stiti mai multe, aveti mai jos un video si o galerie foto.

Inca mai e viata in Detroit!

Citeşte pe Time TV şi:

Maşini de colecţie: test-drive Chevrolet Corvette Sting Ray Convertible din 1964 VIDEO

Social

Arhiva stiri