SAB 2013! Locatie, program si de ce surprize vom avea parte!

In aceasta toamna, in perioada 10 – 20 octombrie, Premium Expo va invita sa participati la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 (SAB & Accesorii 2013).

Evenimentul, ajuns la cea de a XI-a editie si la cea de a III-a succesiva de la relansarea sa din anul 2011 va avea loc in traditionala locatie, Romaero Baneasa.

Tematica evenimentului cuprinde: autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto și velo, sisteme audio și de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, tuning auto și moto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto.

Salonul Auto Bucuresti SAB

Salonul Auto Bucuresti SAB

Vizitatorii, atat public larg cat si specialisti ai acestui domeniu, vor avea la dispozitie 10 zile in care sa se puna la curent cu noutatile si sa analizeze ofertele special concepute pentru SAB & Accesorii 2013.

Editia din 2013 a SAB & Accesorii isi propune ca pe intreaga perioada de desfasurare de 10 zile, perioada traditionala a unui salon auto national de anvergura, sa puna in legatura directa companiile expozante cu publicul vizitator, atat public larg cat si specialistii in domeniu, pentru a le oferi posibilitatea de a stabili noi contacte, de a finaliza mai multe contracte si de a mari volumul vanzarilor directe pe plan national.

SAB 2013! Locatie, program si de ce surprize vom avea parte!

De asemenea, SAB & Accesorii 2013 va beneficia in data de 10 octombrie de o zi intreaga dedicata presei ceea ce va aduce un plus de promovare pe toate canalele media.

Ca si la editia din 2012, premierele nationale, tehnologiile de ultima generatie, showurile auto si intalnirile de business reprezinta ingredientele principale ale retetei cu care SAB & Accesorii 2013 va atrage un public de peste 50 000 de vizitatori.

Pe tot parcursul procesului de organizare si de desfasurare a evenimentului, Premium Expo, va asigura tot suportul de care aveti nevoie, astfel incat prezenta dumneavoastra la SAB & Accesorii 2013 sa aduca beneficii concrete afacerii dumneavoastra.

Anul acesta, Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii va aduna sub acelaşi acoperiş în perioada 10-20 octombrie mai multe premiere naţionale aparţinând unor mărci ca: Peugeot, Citroen, Seat, Kia, Nissan etc.

Mobility Networks va prezenta la SAB & Accesorii 2013 echipamente si accesorii pentru persoanele cu dizabilităţi, care işi doresc sa fie in continuare independente şi nu renunţă la prietenul de nădejde, automobilul.

In cadrul evenimentului aceştia vor prezenta o maşină accesorizată cu scaune tip lift exterior, rampa de acces spate cu sistem de fixare a scaunelor, sisteme de fixare pentru scaune cu rotile şi lifturi pentru autovehicule.

Deoarece anul acesta se implinesc 20 de ani de la prima editie a SAB & Accesorii, in cadrul acestei editii vor avea loc şi o serie de evenimente conexe, cum ar fi parteneriatul cu Oldtimer Studio – o expoziţie inedită de maşini clasice denumită Bucharest Classical Car Expo.

In primele 3 zile ale evenimentului echipa Iacarii Acrobaţi va executa in cadrul SAB & Accesorii 2013 demonstraţii aeriene cu două avioane tip YAK 52TW.

Sâmbătă, 12 octombrie 2013, acestia vor executa un show aviatic nocturn cu artificii.

Pentru fanii glisajelor, Sorin Ene, unul dintre cei mai vechi dritferi din Romania, le va face pe plac prin agresivitatea si perfecţiunea cu care abordează virajele.

Tot in cadrul SAB & Accesorii 2013, 15 maşini de offroad vor presta demonstraţii live in cadrul evenimentului.

  • LOCATIE: Romaero Baneasa: Bd. Ficusului, nr. 44, Sector 1, Bucuresti.

  • ACCES la SAB 2013: Dinspre bulevardul Aerogării, există o parcare chiar la intrarea spre Romaero Băneasa. Dacă veniţi cu RATB-ul, puteţi utiliza autobuzele 112, 301, 335, 605, sau cu tramvaiul 5. Cu metroul, coborâţi la staţia Aurel Vlaicu şi luaţi autobuzul 112 către Romaero Băneasa. Staţia RATB este APICOLA

  • Program vizitare: Joi, 10 Octombrie – Duminica, 20 Octombrie intre orele 10.00 – 20.00.

sursa: sab.ro

Social

Arhiva stiri