Povestește-ți lumea, Scrie Despre Tine! – Atelier deschis de teatru

Echipa ”Scrie Despre Tine” caută noi povestitori pentru următoarea ediție a Festivalului de Teatru Experimental.

La Festivalul Scrie Despre Tine, care s-a desfasurat pe parcursul unei luni întregi, au fost prezentate 13 spectacole pe texte noi, scrise  în cadrul atelierelor susținute de regizoarea Vera Ion și de actorul Sorin Poamă.

Marţi, 24 septembrie 2013, de la ora 19.00, la Teatrul de Comedie, Sala Studio, va avea loc un atelier deschis tuturor celor care doresc să înveţe să scrie un scenariu de film  sau de teatru.

Ne-am regrupat în oraş şi întărim fortificaţiile Scrie despre Tine cu un nou atelier deschis, vrem să cunoaştem oameni interesaţi de lumea în care trăiesc şi care vor să îşi povestească realitatea.  Ce ai văzut în ultima lună, cine eşti, ce ai de spus? Proteste, întoarcerea în Bucureşti, planuri, amintiri, pozele din vacanţă, aşteptările pentru toamnă. Încă o toamnă în Bucureşti. Cum ne povestim lumea?”  Vera Ion, trainer

Scrie-le pe scriedespretine@gmail.com şi poţi participa gratuit la antrenamentul zero Scrie despre Tine. Antrenamentul  durează două ore şi se termină cu un text.

Scrie despre Tine este un atelier de dramaturgie în care participanţii dezvoltă scenarii de teatru pornind de la experienţe personale. Piesele dezvoltate în cadrul atelierului sunt produse de echipa Scrie despre Tine. Nu este necesară experienţa în domeniul artistic.

Pentru mai multe detalii despre proiect: www.scriedespretine.com

sursa: Liternet.ro

Social

Arhiva stiri