HOROSCOP 22 septembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

HOROSCOP BERBEC – Astăzi gospodăriţi pe la casa bunicilor sau căsuţa pe care o aveţi la ţară. Munca în aer liber vă prinde bine chiar dacă este înnorat. Sunteţi în elementul vostru atunci când trebuie să organizaţi şi să dirijaţi.

Taur

HOROSCOP TAUR – Răcelile bat la uşă, cu pusee acute, stări de vomă, dureri musculare şi febră cum rar faceţi. Poate este mai bine aşa ca să realizaţi cât este de importantă familia. Alţii petrec alături de cei dragi şi se simt foarte bine.

Gemeni

HOROSCOP GEMENI – Nici duminica nu vă abțineți de la făcut bani. Acum, eu ştiu că voi sunteţi atipici, acţionaţi aparent legilor hazardului, dar chiar şi astăzi să vă gândiţi la cum să cheltuiţi mi se pare prea de tot. Mai respiraţi, mai respiraţi…

Rac

HOROSCOP RAC – Un weekend cu prietenii, măcar astăzi, nu? Discutaţi, povestiţi, faceţi planuri, vreţi să scăpaţi de probleme, găsiţi soluţii…Doamne, de ce nu sunteţi voi aşa şi peste săptămână?! Pot apărea dureri de oase.

Leu

HOROSCOP LEU – Doamnele să fie atente la răceli. Posibil să faceţi schimbări de casă, de mobilier şi atunci aveţi grijă la greutaţi, cu spatele vostru sensibil, nu prea e bine să ridicaţi.

Fecioara

HOROSCOP FECIOARĂ – Nu ştiu cât vă avantajează statul acasă, cred că cel mai bun lucru pe care îl puteţi face este să ieşiţi să vă mai limpeziţi mintea şi ideile că aveţi destule. Poate aşa prindeţi curajul să spuneţi şi lucrurilor pe nume.

Balanta

HOROSCOP BALANŢĂ – Nu este momentul de bilanţuri casnice, puneţi mâna şi schimbaţi dacă vreţi să schimbaţi ceva, dacă nu, nu mai încurcaţi lumea cu sugestiile voastre. Începeţi să deveniţi enervanţi ceea ce nu e deloc bine!

Scorpion

HOROSCOP SCORPION – La voi se mai îmbunează treaba, cu condiţia să nu mai faceţi bot pentru orice. Indiferent ce decizie se va lua la serviciu, nu comentaţi şi nici nu povestiţi acasă ce s-a petrecut. Este o capcană pentru cât de bine ştiţi să vă ţineţi gura.

Sagetator

HOROSCOP SĂGETĂTOR – Este o zi în care puteţi dovedi cât sunteţi de binedispuşi când vă preocupaţi de gospodărie. Vă plac lucrurile casnice, dar din nefericire, la fel de repede vă plictisiţi. Găsiţi ceva de făcut, că se poate.

Capricorn

HOROSCOP CAPRICORN – Se pare că pentru voi nu este duminică, altfel nu-mi explic de ce vorbiţi numai despre bani şi despre câştiguri. Obsesia pentru aspectul material al vieţii nu înseamnă nimic bun.

Varsator

HOROSCOP VĂRSĂTOR – Vă lingeţi rănile pentru problemele pe care vi le-au produs nişte Lei. Cel mai bine este să le retrageţi atribuţiile şi să le daţi altcuiva, de încredere. Pe de altă parte, aveţi grijă la rinichi.

Pesti

HOROSCOP PEŞTI – Şi voi jucaţi astăzi în deplasare, undeva la ţară sau la rude. După prânz însă, vă veţi întoarce acasă pentru că vreţi să vă odihniţi. De mult nu aţi mai simţit atât de acut nevoia de odihnă.

HOROSCOP TIMETV

Social

Arhiva stiri