Ce a castigat Snoop Lion, „ilegal de mult” dupa ultima lupta a lui Mayweather

Snoop Lion si-a surprins toti fanii cu aceste fotografii postate pe Instagram.

snoop-lion-snoop-dogg-marijuana

Mare fan al pugilistului Floyd Mayweather Jr., Snoop Lion alias Snoop Dogg a pus un pariu mai putin neobisnuit pe victoria campionului in fata lui Canelo Alvarez.

Dupa ce Myaweather a castigat fara drept de apel lupta, Snoop Lion s-a pozat pe Instagram alaturi de „marele premiu” incasat la pariuri, o punga uriasa cu marijuana.

„Ii multumesc campionului ca m-a ajutat sa castig acest premiu”, a scris Snoop Lion pe contul sau de Instagram.

snoop-lion-snoop-doog

Calvin Cordozar Broadus, Jr. s-a nascut pe  20 octombrie 1971 în Long Beach, California, este un rapper, compozitor, producător muzical și actor american. Din iulie 2012 folosește numele de scenă Snoop Lion, iar în trecut a folosit numele Snoop Doggy Dogg, dar cel mai notabil a fost Snoop Dogg.

Ca un personaj important al gangsta rap-ului din anii ’90, Snoop Doggy Dogg s-a aflat în rap între realitate și ficțiune. Introdus în lumea rap-ului prin albumul lui Dr. Dre – The Chronic, Snoop Doggy Dogg a devenit un star în rap, mai ales după ce a fost arestat sub acuzarea că ar fi un complice la crimă. Acest arest l-a ajutat cu siguranță în albumul lui de debut – Doggystyle, primul lui album care a intrat numărul 1 în topuri, dar cu timpul, i-a stricat în carieră. Snoop a trebuit să se lupte cu acuzări în 1994 și 1995, acestea făcându-i mult rău în carieră. Tha Doggfather, al doilea album a lui, nu a fost lansat până în noiembrie 1996 și s-a vândut cu jumătate mai puțin decât precedentul Doggystyle, ce însemna că Snoop rămânea o vedetă, dar nu mai avea influența de acum 2 ani.

Social

Arhiva stiri