HOROSCOP 21 septembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

 

 • Berbec

  HOROSCOP BERBEC – Discutaţi şi cu partenera/ul ce vreţi să faceţi. Şi unde sunt doi, visele se amplifică. Dacă însă sunteţi la drum, veţi putea spune cu mâna pe inimă, că sunteţi un norocos. Posibil ca maşina voastră să se facă praf, iar voi să ieşiţi vii şi nevătămaţi dintre fiare.

  Taur

  HOROSCOP TAUR – Puneţi-vă cutiuţele cu idei în mişcare. De regulă, ies lucruri frumoase. S-ar putea să vă confruntaţi cu migrene şi dureri de spate. Stările de furie alternează cu cele de apatie. Totul vă nemulţumeşte, dar oare ceilalţi or fi mulţumiţi de voi?!

  Gemeni

  HOROSCOP GEMENI – Astăzi sunteţi dispuşi să daţi dovadă de compasiune şi înţelegere, poate şi pentru că fiind sfârşit de săptămână vă simţiți mai relaxaţi. Comunicaţi excelent şi prin aceasta veţi deschide uşi acolo unde nici nu vă gândeaţi.

  Rac

  HOROSCOP RAC – Canalizaţi-vă energia spre activităţi constructive, daţi-le idei colegilor care s-au împotmolit, preluaţi frâiele unei afaceri care stagnează şi pe care o puteţi scoate din impas, consiliaţi-vă prietenii care au probleme sentimentale.

  Leu

  HOROSCOP LEU – Discutaţi cu familia despre o schimbare deoarece aveţi şansa să alegeţi între a pleca cu serviciul într-un alt oraş sau să vă reorientaţi profesional. Posibil ca cineva din familie să aibă nevoie de o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă.

  Fecioara

  HOROSCOP FECIOARĂ – Ieşiţi în natură sau faceţi o excursie undeva la munte, o vizită la o mânăstire nu strică nici sufletului şi nici spiritului. După-amiaza aveţi de ales între a ieşi cu prietenii sau a ieşi cu familia, dar indiferent de opţiune veţi petrece o seară plăcută.

  Balanta

  HOROSCOP BALANȚĂ – Posibil să plecaţi cu noaptea în cap la pădure sau pur şi simplu să lânceziţi în pat. Orice aţi încerca nu vă satisface. Faptul că se apropie scadenţa pentru unele datorii vă dau dureri de cap. Încercaţi să vedeţi partea bună a lucrurilor.

  Scorpion

  HOROSCOP SCORPION – Folosiţi această zi să vă odihniţi pentru că va urma o săptămână foarte încărcată. Pentru unii situaţia nu este tocmai roz. Tensiunile răbufnesc. Acuzele curg. Încercaţi să evitaţi violenţele. Posibil să fie doar o altercaţi între părinţi şi copii.

  Sagetator

  HOROSCOP SĂGETĂTOR – Nevoia interioară de linişte şi relaxare va face ca mulţi dintre voi să opteze pentru propriul pat. Şi bine faceţi! Puteţi petrece la fel de bine şi în familie. Seara alături de prieteni este momentul pe care îl agreaţi cel mai mult.

  Capricorn

  HOROSCOP CAPRICORN – După o dimineață petrecută la serviciu, seara, dacă vremea permite, puteţi merge la o bere sau la cinema. Cei care se căsătoresc astăzi, fiţi siguri că vor avea parte de un mariaj extrem de dinamic, cu surprize ceea ce va face să nu vă plictisiţi.

  Varsator

  HOROSCOP VĂRSĂTOR – Fiţi foarte atenţi la accidentele legate de apă sau la accidentele la nivelul picioarelor. Vârstnicii să fie atenţi la problemele respiratorii, iar adulţii la problemele imunitare. Micile dispute în timp ce sunteţi la volan pot avea efecte puternice asupra voastră.

  Pesti

  HOROSCOP PEȘTI – Nu sunteţi un casnic prin excelenţă, însă veţi dovedi că ştiţi locul fiecărui lucru. Aveţi idei despre cum să redecoraţi căminul. Puneţi ţara la cale cu prietenii şi pregătiţi de o ieşire spre seară, dar să fiţi atenţi la vreme.

  HOROSCOP TIMETV

  Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

  Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri