HOROSCOP 20 septembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

HOROSCOP BERBEC – Apar unele cheltuieli pentru bunăstarea familiei şi a voastră personală. Vă deranjează să fiţi minţiţi în faţă tocmai de cei pe care îi iubiţi. Realizaţi însă, repede, că cineva încearcă să vă dezbine familia, fapt care vă irită îngrozitor. Încercaţi să nu vă vărsaţi nervii pe cei de acasă, dar nici să fiţi violenţi cu ceilalţi nu este o soluţie!

HOROSCOP TAUR – Posibil să profitaţi ca să vă ocupaţi de tot felul de probleme. De regulă, ele sunt de domeniu profesional. Astăzi, însă, vreţi să fiţi cât se poate de punctuali şi să puneţi la rând cât mai multe lucruri la serviciu sau la şcoală. Nu reuşiţi să vă puneţi de acord cu familia, aşa că refugiul ideal pentru voi este tot…munca.

HOROSCOP GEMENI – Aţi reuşit să recuperaţi o sumă de bani pe care astăzi vă gândiţi cum să o înmulţiţi cât mai profitabil. Asta până aflaţi că aveţi de plătit întreţinerea sau mai ştiu eu ce alte cheltuieli. După-amiaza veţi dormi, iar seara vă veţi grăbi să ieşiţi cu prietenii într-un club.

HOROSCOP RAC – Vă ies lucrurile cum vreţi, dar tot mai simţiţi nevoia să daţi o raită pe la serviciu să vă convingeți că nu s-a schimbat nimic din ce aţi plănuit. Abia spre seară vă veţi mai linişti, cu o carte în braţe. Totuşi, consumaţi mai multe fructe şi legume şi beţi apă.

HOROSCOP LEU – Trebuie să mergeţi la serviciu, ceea ce nu vă prea încântă, dar dacă nu o faceţi riscaţi ca şeful care până acum vă susţinea să se transforme în cel mai aprig duşman. Apoi, către prânz, vă apucă un dor de ducă mai dihai ca de obicei. Nimic rău în asta, să fiţi doar atenţi pe unde mergeţi.

HOROSCOP TIMETV

HOROSCOP FECIOARĂ – Astăzi sunteţi preocupaţi, mai degrabă să aranjaţi ceea ce mai aveţi de aranjat în cămin. Pregătiţi-vă să ajutaţi şi pe cineva în vârstă care nu are pe nimeni. Nu o faceţi degeaba. Poate spre seară vă veţi permite o ieşire undeva în aer liber, în cazul în care nu se pune problema de a merge la o nuntă sau un botez.

HOROSCOP BALANȚĂ – Apar discuţii aprinse cu familia pe marginea unor lucruri mai vechi pe care nici până acum nu le-aţi rezolvat. Numai bine ca toată ziua să vă fie dată peste cap. Noroc că mai sunt şi prietenii care vă scot din belele. Sunteţi foarte sensibil la remarcile celor din jur, dar şi la atenţionările pe care vi le face familia sau partenera/ul de viaţă. Reacţiile vor fi unele pe măsură.

HOROSCOP SCORPION – Noua organigramă nu vă avantajează, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă răzbunaţi pe familie. Păstraţi revolta pentru serviciu, iar în familie comportaţi-vă civilizat. Veţi avea numai de câştigat, doar este sfârşit de săptămână. Fetele simt primele că se detensionează situaţia. Ieşiţi undeva, ca să vă mai limpeziţi sufletul.

HOROSCOP TIMETV

HOROSCOP SĂGETĂTOR – Cele mai mari şanse de a se simţi bine la acest sfârşit de săptămână le au cei care sunt preocupaţi de problemele gospodăreşti, de amenajarea căminului, de curăţenie. Ba chiar vor face unele cheltuieli, dar tot pentru cămin. Vor fi dispute cu un frate sau cu o rudă apropiată pentru un bun imobiliar. Rapacitatea unora vă dezarmează.

HOROSCOP CAPRICORN – Supărările din familie par să se estompeze în faţa unor mici realizări profesionale. Deşi nu mai sunteţi dispuşi să vorbiţi într-una, faptul că vă permiteţi să demaraţi un proiect profesional este de bun augur. Parcă mai liniştiţi, aveţi timp să analizaţi unele proiecte. Vă doriţi o ieşire din oraş!

HOROSCOP VĂRSĂTOR – Realizaţi că mare parte din speranţele voastre vizând o călătorie, o bursă sau un angajament cu contract este foarte aproape de materializare. Aveţi la dispoziţie două zile să vă odihniţi fără să vă plângeţi de milă, ca apoi să decideţi ce să faceţi.

HOROSCOP PEȘTI – Încep să vă neliniştească tensiunile de la serviciu, deşi nu sunteţi implicaţi direct. Faptul că sunteţi în căutare de soluţii, faceţi totul ca să scăpaţi de ochii familiei cât mai repede şi o întindeţi la birou sau pe unde aveţi treabă. Deocamdată nu vă amestecaţi, fiţi atenţi la ceea ce aveţi de făcut şi reculegeţi-vă în familie.

HOROSCOP TIMETV

Social

Arhiva stiri