Dacia Duster facelift, in lumina reflectoarelor de la Frankfurt UPDATE VIDEO

Anuntata cu mare fast, din timp, prezenta Daciei Duster facelift la Salonul de la Frankfurt a fost una sclipitoare, intr-un cuvant. Cei care au lustruit masina si reflectoarele si-au facut bine treaba.

La standul Dacia de la Salonul Auto de la Frankfurt, vedeta a fost bineinteles Duster facelift. Despre noile modificari aduse SUV-ului Dacia Duster v-am tot povestit si aratat. Totusi trebuia sa-l urmarim si in lumina reflectoarelor, lucios si fara nici cel mai mic graunte de praf, nu?

duster facelift-timetv
Scopul principal al celor de la Dacia, in ceea ce priveste restilizarea masinii, a fost punerea in armonie a interiorului cu exteriorul care deja placea. Drept o mica recapitulare, la exterior Duster a primit faruri cu design modificat, o grila mai grafica,… si jante noi. La interior modificarile sunt mai serioase. Asadar Duster a primit tapiterie noua, butoane pentru actionarea geamurilor plasate pe fetele interioare ale portierelor, dar mai ales o noua plansa de bord, cu un aspect mult mai modern si mai putin asemanator cu cel al bordului pentru Logan sau Sandero.

Sub capota, Duster facelift profita de evolutia motoarelor dCi 90 si 110 CP. Primul are o cutie de viteze cu 6 rapoarte si amandoua au consumul si emisiile scazute. Toate modificarile si imbunatatirile nu costa nimic in plus. Pretul unui Duster va incepe, in continuare, de la 11.250 euro.

Sursa foto: Caradisiac

Citeşte pe Time TV şi:

Dacia Duster facelift: detalii si primele 3 videoclipuri de prezentare

Dacia Duster facelift: primele imagini cu interiorul – GALERIE FOTO

Social

Arhiva stiri