Mondeo Vignale, viitorul varf de gama Ford, prezentat la Frankfurt

Ford Mondeo Vignale promite calitate si confort demne de o linie ce se vrea a fi varf de gama. In mai putin de doi ani vom vedea exact despre ce vorba, pana atunci ne multumim cu modelul concept Mondeo Vignale, prezent la standul Ford de la Frankfurt.

vignale-timetv

Ford are in plan sa lanseaze o noua linie varf de gama, botezata Vignale. Calitatea este promitatoare, dupa cum s-a vazut la Salonul Auto de la Frankfurt, unde au fost expuse modelele Mondeo break si berlina, in echipare Vignale. Ca Initiale la Renault sau DS la Citroen, Ford lanseaza astfel linia superlativelor pentru gama sa. Vignale va aparea la inceputul anului 2015, odata cu aparitia primelor modele din noua generatie Mondeo.

vignale-timetv
Modelul concept Mondeo Vignale prezentat aici adopta o grila fagure si bare fata-spate diferite de un Mondeo de serie. Si daca fiecare detaliu are importanta sa, in interior se mizeaza pe legatura dintre material si calitate. Scaunele sunt imbracate in piele matlasata, in timp ce schimbatorul de viteze, volanul si bordul sunt imbracate in piele simpla. Printre alte elemente ce alcatuiesc ambianta rafinata, mentionam consola centrala moderna si insertiile cromate.

Mondeo va fi primul autoturism care va purta amprenta Vignale, dar Ford anuntat si declinarea altor modele ca S-Max, Focus si, de nu, Fiesta. Suna bine ideea celor de la Ford, tinand cont ca nu au mai implementat de mult un plan de imbunatatire a calitatii in ceea ce priveste interiorul modelelor lor. Calitatea perceputa in modelele prezentate la Frankfurt promite un viitor frumos pentru linia Vignale.

Citeşte pe Time TV şi:

Maşini de colecţie: test-drive Chevrolet Corvette Sting Ray Convertible din 1964

Ford Mustang, sarbatorit din timp pe YouTube

Social

Arhiva stiri