De ce nu? Dacia electrica, un proiect posibil pe viitor

O Dacia electrica este o posibilitate care poate deveni certitudine, gratie escaladarii popularitatii acestui tip de vehicule. Asadar, se preconizeaza o crestere atat de mare a cererii de masini electrice, incat pana si bugetul brandului Dacia va permite construirea unei serii eco.

Dacia Duster facelift TimeTV Dacia electrica

Aceasta este cel putin previziunea directorului grupului Renault-Nissan, Carlos Ghosn. ”Cand comanda va veni, noi vom fi pregatiti”, promite Ghosn. ”Pe masura ce orasele sunt dotate cu statii de incarcare, din ce in ce mai multi oameni vor trece pe astfel de masini si, bineinteles, si pretul lor va incepe sa scada. Asa ca nu exista nici un impediement ca Dacia electrica sa nu existe pe viitor”, explica directorul Renault-Nissan.

Ghosn crede totodata ca aparitia unor astfel de vehicule de la Volkswagen sau BMW pe piata nu ar reprezenta decat un avantaj pentru grupul Renault-Nissan, pentru ca va ridica gradul de interes, va imbunatati infrastructura si va mari vanzarile.

Ascultati-ma bine, in timp toti vor ajunge la asta. Nu poti sa continui sa ai succes in aceasta industrie fara masini electrice. In 2020, pe aceasta piata (cea europeana), cred ca 10% va fi reprezentata de vehicule electrice”, incheie Carlos Ghosn.

O Dacia Duster electrica, reincarcabila la priza ca un telefon mobil, suna bine. Si la cata sete de viteza are generatia acestui secol, tindem sa ii dam dreptate directorului Renault-Nissan.

Citeşte pe Time TV şi:

Dacia Duster facelift: detalii si primele 3 videoclipuri de prezentare

Social

Arhiva stiri