Robin and The Backstabbers, la Colectiv după Victoria

 

foto: musicnights

foto: musicnights

Pe Robin and The Backstabbers i-am văzut la Festivalul de Film Victoria și nu au scăpat fără câteva întrebări:

Q : Ce ați mai făcut în ultima vreme?

Robin and The Backstabbers : Păi am tot bântuit festivaluri de film și teatru, de la TIFF, la ANonimul, la Ideo Ideis, Victoria Film Festival, etc.

Q : Înainte de concertul de la Victoria am vazut o îmbrățișare de grup urmată de un fel de strigăt de luptă. E vreun ritual de-al vostru?

Robin and the Backstabbers : E parte dintr-un ritual de inițiere. Ne-a zis Beck că până nu ne iese bine ăla, n-avem ce discuta de partea ceremonială.. mă rog discutie mai lunga și evident secretă.

Q : Când ați plecat de pe scenă fără să cântați ”Soare cu dinți” mi-am zis că ați scăpat prea ușor. Am răsuflat ușurată ca v-ați întors la bis cu atâtea surprize, și cu ”Soare cu dinți”, normal.

Vă faceți un playlist înainte de spectacole?

Robin and the Backstabbers : Așa ar trebui – dar se întâmplă să și mergem pe scenă cu gândul că vedem noi ce cântăm. Oricum, e vremea să introducem cântecele noi așa că o să trebuiască să renunțăm în concerte la chestii mai vechi. Acum depinde și de vreme și de sezonul de vânătoare.

Q : Cum vi s-a părut festivalul de film Victoria? Ce ați văzut?

Robin and the Backstabbers : Am vazut ceața pe care o căutam. Apoi muntii și… desigur „Pozitia Copilotului” pe care o știam deja.

Q : Ce filme românești v-au plăcut de-a lungul timpului?

Robin and the Backstabbers : Eh.. să nu începem. Avem un fetiș cu ”Reconstituirea”, Robin are cu ”Aurora”, lista e lungă și plină.

 

Q: Cum ar arăta filmul vostru?

 

Robin and the Backstabbers: Ocean’s 6

Între timp, băieții au cântat la Ploiești, dar îi găsiți pe 19 septembrie la clubul Colectiv.

Robin_and_the_Backstabbers_Colectiv

 

Social

Arhiva stiri