HOROSCOP 17 septembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

HOROSCOP BERBEC – Disputele se pot isca din cauza lipsei de onestitate a unor colegi sau parteneri. Oboseala şi neglijenţa vă pot fi cei mai mari duşmani astăzi. Participaţi la discuţii şi faceţi planuri alături de cei cărora le place să vorbească la fel de mult ca şi vouă.

HOROSCOP TAUR – Oamenii sunt atraşi de siguranţa voastră de sine şi nu se dau în lături de la a vă face propuneri. Vedeţi să nu afle că sunt momente în care vă simţiţi nesiguri pentru că această descoperire i-ar speria şi dezamăgi. Dacă sunteţi în căutarea dragostei, farmecul intelectual vă va da de furcă!

HOROSCOP GEMENI – Nu fiţi fiți timizi dacă doriţi să petreceţi mai mult timp cu o persoană deosebită, mai bine asumaţi-vă un angajament în acest sens. Cântăriţi argumentele pro şi contra deoarece veţi lua o decizie care vă poate schimba defintiv şi irevocabil modul de viaţă.

HOROSCOP RAC – Aveţi nevoie de ajutor mai ales dacă aprofundaţi un domeniu financiar nou aşa că nu pregetaţi să cereţi sfatul unor experţi în domeniu. Colegii sunt impresionaţi de creativitatea voastră. Se bazează pe voi să revitalizeze momentele plictisitoare sau monotone.

HOROSCOP TIMETV

HOROSCOP LEU – Sunteţi gata de o adevărată aventură astăzi, dar încă din start sunteţi dezamăgiţi pentru că ideile pe care credeaţi că le aveţi se dovedesc a fi perimate. Rezultatul? Stări de nelinişte şi de indecizie, stări care nu vă fac deloc bine. Stocați deciziile pe care vreţi să le luaţi în raftul – intenţiei.

HOROSCOP FECIOARĂ – Nu doriţi să fiţi doar un partener frivol, dornic numai de distracţie şi divertisment. Vreți ceva palpabil, practic şi de profunzime. În consecinţă, astăzi, veţi remarca progrese serioase în proiectele la care lucraţi şi care până nu demult cereau eforturi serioase.

HOROSCOP BALANȚĂ – Navigaţi în ape liniştite şi cu toate acestea ar fi bine să nu încercaţi să clătinaţi barca pentru că se pot ivi probleme neaşteptate. Dacă tot vreţi să rezolvaţi probleme de profunzime atunci va trebui să daţi dovadă de măiestrie şi de implicare.

HOROSCOP SCORPION – Vă puneţi serios pe făcut bani crezând că aceasta va debloca viaţa afectivă aflată în impas. Dispoziţia interioară vă permite să treceţi astăzi cu uşurinţă de la o activitate la alta, de la un proiect vechi la unul nou.

HOROSCOP TIMETV

HOROSCOP SĂGETĂTOR – Simţiţi nevoia inconştientă de vă apăra şi probabil resentimente față de anumite persoane care vin la voi şi vă solicită ajutorul. Vi se pare ciudat să daţi crezare sincerităţii celor care îşi oferă serviciile, deşi intuitiv ştiţi că aveţi nevoie de sprijinul lor.

HOROSCOP CAPRICORN – Starea voastră emoţională este puternică, poate un soi de sentiment de autoprotecţie să vă facă să simţiţi nevoia de autoapărare. Problemele materiale, cele legate de bunuri, dar şi de familie vă acaparează atenţia. Ziua de astăzi poate fi percepută destul de detaşat.

HOROSCOP VĂRSĂTOR – Lucraţi la ralenti, faceţi conexiuni ascultând sporovăielile celor din jur şi trageţi concluziile reale. Puneţi accent pe schimbul de informaţii şi interacţionaţi cu foarte multă uşurinţă. Cu toate acestea ar trebui să vă aşteptaţi şi la critici.

HOROSCOP PEŞTI – Relaţiile cu partenera/ul de viaţă sau iubita/ul se pot tensiona brusc probabil din cauza aparentei lipse de interes. Câştigurile financiare se pot asigura prin investiţii înţelepte. Nu daţi vina pe alţii pentru încăpăţânarea voastră. Nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi deodată, pentru că aţi putea avea probleme.

HOROSCOP TIMETV

Social

Arhiva stiri