HOROSCOP 16 septembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

HOROSCOP BERBEC – Astăzi este o zi excelentă pentru a analiza cine vă este prieten şi cine duşman. Vă angajaţi cu toată forţa în rezolvarea problemelor care ţin de comunicare. În schimb v-aş sugera să lăsaţi confruntările deschise pe vineri, dacă vreţi să restabiliţi controlul. Relaţiile nu trebuie să fie dictate nici de ban, nici de alte valori decât cele spirituale.

HOROSCOP TAUR – Puteţi plănui o excursie plăcută pentru acest sfârşit de săptămână. Doriţi să vă destindeţi, să exploraţi tentaţiile lumii exterioare. Finanţele voastre sunt într-o continuă îmbunătăţire, e drept, şi pentru că sunteţi mai chibzuiţi. Totuşi sunteţi capabili să daţi dovadă de prietenie şi să le fiţi alături acestora la greu.

HOROSCOP GEMENI – Limitele fizice sunt mai stricte decât aţi crezut. Pe urmă, nu vă forţaţi norocul într-o chestiune de autoritate, dacă aţi trecut pe roşu sau aţi depăşit linia continuă recunoaşteţi, altfel riscaţi să daţi nas cu rigorile legii. Acţiunile voastre din trecut pot avea repercusiuni neplăcute asupra persoanei pe care o iubeşti.

HOROSCOP RAC – Puteţi face investiţii excelente dacă sunteţi la locul potrivit, în momentul potrivit. Iubit/ul sau partenera/ul ar putea bate în retragere pentru că nu înţelege de ce acum râdeţi, acum vă tună şi vă fulgeră. Relaţia se poate tensiona brusc. Sunteţi motivaţi afectiv să luaţi anumite decizii menite să vă protejeze în faţa eşecurilor.

HOROSCOP TIMETV

HOROSCOP LEU – Este o zi foarte bună pentru schimburi de idei şi opinii, în special cele axate pe creativitate, dar şi pe impulsul de moment. Veţi fi în termen, restul chiar nu mai contează! Dispuneţi de informaţiile care vă trebuie şi dacă nu, n-o să vă ia mult să le aveţi. A venit timpul să treceţi la lucruri care nu se încurcă în rutina cotidiană.

HOROSCOP FECIOARĂ – Din punct de vedere social puteţi constata astăzi o oarecare detaşare, ceea ce are să vă întristeze şi are să vă facă să acţionaţi împotriva voinţei voastre. Eu aş zice să nu cădeţi în capcană, deoarece aveţi posibilitatea să găsiţi, rapid, soluţiile salvatoare, ba mai mult vă vor face să vă simţiţi stăpâni pe voi şi să dirijați nevoile familiei cu chibzuinţă.

HOROSCOP BALANȚĂ – Aveţi şarm, aveţi carismă aşa că nu prea cred eu să vă destabilizeze ceva emoţional. Este o zi în care socializarea, implicarea, întâlnirea cu oamenii despre care nu aţi avut veşti de foarte multă timp, sunt benefice, deoarece relansează prietenii. Păstraţi aspectele uşoare ale realităţii.

HOROSCOP SCORPION – Ţineţi drumul drept şi nu vă fie rusine să cereţi ajutor atunci când aveţi nevoie. Corectitudinea vă ajută să păstraţi echilibrul. Oamenii se pot baza pe voi pentru a face ceea ce trebuie. Totuşi deciziile nepopulare nu sunt niciodată uşor de luat, de aceea aveţi nevoie de un câmp de acţiune echilibrat.

HOROSCOP TIMETV

HOROSCOP SĂGETĂTOR – Încrederea în sine este asociată cu ideea de succes. Puteţi retuşa greşelile trecutului. Dacă vă implicaţi astăzi în ceva, trebuie să o faceţi din convingere şi mai ales conştienţi că este o zi propice pentru asta. Pe de altă parte, simţiţi nevoia de mişcare, de acţiune, iar schimbarea se face de regulă cu consum de energie.

HOROSCOP CAPRICORN – Problemele legate de lucrurile lumeşti nu reaclamă neapărat atenţie, cât un anume tip de interes. De fapt, totul pare să se învârtă în jurul noţiunii materiale de cămin. Dacă lucraţi cu publicul sau în transportul în comun, astăzi veţi comunica foarte bine cu oamenii. Ştiţi foarte bine că incertitudinea, de regulă, duce la stagnare.

HOROSCOP VĂRSĂTOR – Discuţiile pe care le purtaţi sunt susceptibile la oarece variaţii de trăiri care crează senzaţia de nerealist. Sunt posibile conversaţii cu un virtual partener străin sau despre studiile unora dintre voi peste hotare. Nu deveniţi indolenţi dacă vreţi să nu scăpaţi lucrurile de sub control.

HOROSCOP PEȘTI – Găsiți soluţiile viabile la probleme vechi cărora nu le mai dădeaţi de cap. Aceste soluții vin datorită intuiţiei. Alteori este vorba despre probleme care par că se rezolve de la sine, poate şi pentru că nu mai există presiuni exterioare care să vă oblige să faceţi ceva împotriva voinţei voastre. Trăiţi foarte intens sentimentul de a fi prolific.

HOROSCOP TIMETV

Social

Arhiva stiri