Porsche 918 Spyder frapeaza la Salonul Auto de la Frankfurt – VIDEO

Porsche 918 Spyder a uimit cu prezenta sa la Salonul Auto de la Frankfurt. Prima impresie: forta, caracter si dinamism.

Nu a fost prezent la Geneva si regretam asta, dar ne dam seama ca marcheaza si mai bine spiritul de la Frankfurt. Porsche 918 Spyder a fost prezentat oficial si a frapat audienta cu aspectul sau.

porche-timetv
Noul Porsche are un aspect mai salbatic, mecanic si nu atat de ostentativ ca al adversarilor McLaren si Ferrari. Mai mult, Porsche 918 Spyder e singurul dintre cele trei care ofera un mod 100% electric e-Power, care ofera o autonomie intre 16 si 32 km. Un alt plus fata de rivali: in regim normal, emisiile de CO2 sunt de doar 79 g/km.

Cand functioneaza 100% electric, Porsche 918 Spyder efectueaza sprintul de la 0 la 100 km/h in 7 secunde si poate atinge 150 km/h. Exista un mod hibrid, un mod sport hibrid si chiar si un mod extrem, Race Hybrid, destinat performantei maxime. In afara de motorul electric de 115kW, plasat in spate, masina are si un V8 4,6 l de 608 CP. Ambele motoare, termic si electric, pot antrena puntea din spate in tandem sau singure. Un al doilea motor electric de 95 kW, plasat in fata, antreneaza puntea anterioara si ofera astfel modelului 918 Spyder tractiune integrala. In total puterea autoturismului e de 887 CP. 918 Spyder este reincarcabil la o priza de 220 V in 4 ore, insa bateriile pot fi alimentate si in doar 25 de minute cu ajutorul unui incarcator rapid.

Sursa foto: Caradisiac

Citeşte pe Time TV şi:

Prezentare VIDEO Porsche 911 Turbo şi Turbo S

Maria Sharapova, desemnată ambasadoarea Porsche – VIDEO

Social

Arhiva stiri