Peugeot dezvaluie in sfarsit sportiva RCZ-R la Frankfurt

Peugeot RCZ-R a fost prezentat, in sfarsit, dupa ce ne-a starnit curiozitatea si ne-a testat rabdarea. Asadar, la standul Peugeot de la Salonul Auto de la Frankfurt,  308 nu e singura vedeta a constructorului francez.

rcz-r-timetv

Se spune adesea ca rabdarea este o calitate. Ei bine, a trebuit sa avem rabdare in cazul modelului Peugeot RCZ-R si sa asteptam noul facelift care sa inaugureze astfel versiunea sportiva. Putem spune ca nu am asteptat in zadar, pentru ca noul Peugeot ii satisface pana si pe cei mai exigenti.

Dincolo de estetica relativ discreta (curbe specifice pentru partea frontala si cea din spate, jante de 19 inci, doua guri de esapament si logo-ul R prezent in diverse puncte cheie de pe caroserie), evolutia majora s-a facut pe segmentul mecanic, responsabil de seducerea amatorilor de sportive.

rcz-r-timetv
Sub capota gasim motorul 1.6 THP ce dezvolta 270 CP la 6000 de turatii pe minut si 300 Nm, disponibili pe o plaja de la 1900 tr/min pana la 5500 tr/min. Noul Peugeot RCZ-R este disponibil in patru culori: Rosu Eritreea, Negru Perla Nera, Gri Sidobre si Alb Opal. Masina va fi comercializata incepand cu anul 2014.

Chiar daca se stie ca 308 este principala vedeta la standul Peugeot, indraznim sa spunem ca si RCZ-R merita ceva mai multa atentie.

Sursa foto: Caradisiac

Citeşte pe Time TV şi:

Frankfurt: Peugeot 308 paseste hotarat pe piata compactelor

Social

Arhiva stiri