HOROSCOP 15 septembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

HOROSCOP BERBEC – Astăzi sentimentul de pace şi de linişte afectivă este cel care vă ghidează în tot ce faceţi. Este un sentiment de împlinire care vine să stabilizeze planul emoţional. După-amiază muzica va juca un rol important pentru sufletul vostru mai ales că de mâine începe alergătura iar.

HOROSCOP TAUR – De dimineaţă veţi face piaţa, cu accent pe fructe şi legume, după-amiază veţi face planuri pentru ceea ce aveţi de făcut săptămâna viitoare. Spre seară vă dovediţi foarte energici şi aceast lucru îl vor simţi mai ales cei din familie. Staţi liniştiţi, problemele de serviciu sunt uşor de rezolvat.

HOROSCOP GEMENI – Este posibil ca neînţelegerile cu partenera/partenerul să se repună pe tapet, pentru că nu mai găsiţi numitorul comun în ceea ce priveşte proiectele pe care vreţi să le demaraţi. Poate dacă aţi fi mai atenţi la cei în care aveţi încredere lucrurile ar fi altfel. Nu mai spuneţi oricui despre planurile voastre.

HOROSCOP RAC – Ideea de a scrie sau de a repune pe tapet proiecte abandonate cotinuă să fie vie în sufletele voastre şi veţi face tot posibilul ca la acest sfârşit de săptămână să dovediţi de ce vi se spune că sunteţi oameni surprinzători, idealişti şi cu o viteză de reacţie demnă de invidiat. Nu trebuie decât să aveți încredere în ceea ce faceți.

HOROSCOP TIMETV

HOROSCOP LEU – Ştiţi clar încotro vă îndreptaţi, iar simţul direcţiei şi orientarea sunt cheia pentru a vă înţelege mai bine. Sunteţi naturali, spontani şi vă gestionaţi problemele printr-o abordare corectă a situaţiei. Este uimitor modul în care reuşiţi să îndreptaţi urmele greşelilor voastre.

HOROSCOP FECIOARĂ – Sunteţi tentaţi să fiţi cât mai independenţi tocmai pentru a lua cele mai bune decizii. Sunteţi motivaţi, dar aveţi şi un grad ridicat de dependenţă şi de autosacrificiu pentru persoanele pe care le iubiţi. Evoluţia evenimentelor din această seară vă pot aduce un mare noroc.

HOROSCOP BALANȚĂ – Este un moment de echilibru şi de linişte aşa că vă puteţi rezolva repede problemele la birou ca să puteţi pleca, împreună cu familia, din oraş. Aveţi tendinţa să împingeţi lucrurile la limite şi de aici dezamăgirile de rigoare – dragoste neîmpărtăşită, defecte greu vizibile. Odată observate, acestea nu vă mai dau pace.

HOROSCOP SCORPION – Dacă sunteţi singuri, şansa de a întâlni pe cineva aşa cum vreţi voi este foarte mare. Sensibilitatea voastră este provocată de tot felul de afirmaţii, noroc cu creativitatea debordantă care reuşeşte să vă ţină pe linia de plutire şi să vă evidenţieze calităţile. Luaţi lucrurile așa cum sunt.

HOROSCOP TIMETV

HOROSCOP SĂGETĂTOR – Anumite proiecte abandonate cotinuă să fie prezente în mintea voastră şi veţi face tot posibilul ca la acest sfârşit de săptămână să le îndepliniți.

HOROSCOP CAPRICORN – Ţineţi drumul drept şi nu vă fie rusine să cereţi ajutor atunci când aveţi nevoie. Corectitudinea vă ajută să păstraţi echilibrul. Oamenii se pot baza pe voi pentru a face ceea ce trebuie. Totuşi, deciziile nepopulare nu sunt niciodată uşor de luat, de aceea aveţi nevoie de un câmp de acţiune echilibrat.

HOROSCOP VĂRSĂTOR – Cu norocul lor proverbial şi ajutaţi de influxurile benefice ale Primului Pătrat de Lună, aceşti nativi vor câştiga acolo unde se aşteptă mai puţin şi anume în planul afacerilor care ţin de locul de muncă. Sunt foarte bine susţinute femeile.

HOROSCOP PEȘTI – Puteți trece prin momente tensionate cu anumite persoane, deoarece un membru al familiei are probleme, trebuie mers cu el la spital, şi nu mai ajungeţi la întâlnirile programate. Totuşi aveţi noroc cu femeile din viaţa voastră care găsesc soluţia la momentul oportun.

HOROSCOP TIMETV

Social

Arhiva stiri