Frankfurt: Noul Nissan X-Trail, o combinatie intre 4×4 si crossover

Schimbare totala de look pentru Nissan X-Trail, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, care abandoneaza stilul sau aventurier pentru a se apropia mai mult de cel al unui crossover.

Stim cum arata X-Trail-ul actual, dar va trebui sa ne obisnuim cu noua sa schimbare radicala de look. A doua generatie se apropie de stilul SUV bland, de oras, si readopta codurile stilistice ale marcii, cu grila in V.nissan-timetv
Aparitia sa umple golul dintre Murano si Qashqai. Desi isi pastreaza dimensiunile exterioare, ampatamentul este ceva mai lung, fapt ce mareste si spatiul interior. De asemenea, la comanda, noul X-Trail poate primi si un acoperis panoramic integral si dispune de un sistem multimedia denumit Nissan Connect, cu o intreaga serie de aplicatii inteligente. La nivel de securitate, noul Nissan X-Trail primeste sistemul Safety Shield inaugurat la modelul Note. Constructorul japonez anunta ca a lucrat si la calitatea bordului.

nissan-timetv
Dezvoltat pe platforma CMV1, Nissan X-Trail va fi disponibil cu tractiune pe doua sau patru roti. In cazul tractiunii integrale, noua generatie primeste tehnologia All Mode 4×4 detinuta de modelul actual. In ce priveste motorizarea, nu avem informatii precise, deocamdata, dar ne asteptam ca oferta propulsoarelor sa fie asemanatoare cu cea a modelului Qashqai.

Noul Nissan X-Trail va ajunge pe piata in 2014, iar pretul nu-l va depasi cu mult pe cel al modelului actual.

Sursa foto: Caradisiac

Citeşte pe Time TV şi:

Dacia Duster facelift, in lumina reflectoarelor de la Frankfurt

Maşini de colecţie: test-drive Chevrolet Corvette Sting Ray Convertible din 1964

 

Social

Arhiva stiri