Frankfurt: DS3 Cabrio Racing, un concept simplu

Pe langa Cactus, un concept veritabil caruia i se potriveste ca o manusa numele, Citroen a dorit sa nu lase cumva vreun spatiu de timp prea mare pana la urmatoarea lansare si a propus un al doilea concept: DS3 Cabrio Racing.

citroen-timetv

In mod normal, o masina concept propune solutii originale ce prefigureaza o aplicatie viitoare la modelele de serie, indicii asupra orientarii tehnice sau stilistice, dar nu putem spune ca aceasta definitie se aplica si in cazul marcii Citroen, care s-a cam intins in cazul acesta.

citroen-timetv
Luati un model DS3 Cabrio, oferiti-i o mecanica puternica si rotile unui DS3 Racing si obtineti modelul DS3 Cabrio Racing. Prezentat deja la festivalul de la Goodwood, la Salonul de la Frankfurt conceptul a fost pus intr-un colt obscur al standului Citroen. De observat totusi ca Citroen a dorit sa evidentieze cumva modelul acesta si i-a oferit culoarea Moondark mata, cateva insertii din carbon si mici tuse de carmin pe anumite detalii. O solutie originala, da, dar nu mai mult decat un simplu DS3 Racing negru cu portocaliu, de serie. Evident, Citroen anunta ca ia in considerare comercializarea unei serii limitate, incepand cu anul viitor, dar dupa ce aduna reactiile publicului. La urma urmei, in acest domeniu se aplica regula ”publicul nostru, stapanul nostru.”

Sursa foto: Caradisiac

Citeşte pe Time TV şi:

Am testat Citroen DS5 VIDEO

Social

Arhiva stiri