Skoda: dubla prezentare pentru Yeti facelift la Frankfurt

Skoda a prezentat la Frankfurt noul Yeti facelift, care are drept particularitate modul de a se prezenta in doua versiuni distincte: una pentru oras si una de teren. In ciclul final de viata al SUV-ului sau, Skoda cauta sa diversifice oferta.

yeti facelift-timetv

Dupa patru ani de existenta, era timpul ca Yeti sa primeasca o schimbare de look si sa fie adus la zi din punct de vedere tehnologic. Din prima se observa o noua abordare stilistica, care este vizibila in partea frontala. Astfel, grila a fost marita si a primit, bineinteles, noul logo al marcii, iar farurile de pe versiunile expuse la salon sunt bi-xenon, avand un aspect foarte modern. La interior, Yeti facelift a primit tapiterie noua, un nou volan si alte cateva echipamente tehnologice, cum ar fi sistemul de parcare automat. De fapt, marea noutate consta in modul diferit de a se prezenta pe piata. Dupa modelul de prezentare de acum ceva timp al Volkswagenului Tiguan, Yeti va fi disponibila  in doua versiuni distincte. Prima pune accentul  pe segmentul off road, cea neagra, iar a doua, cea alba, e mai urbana.

yeti facelift-timetv
La capitolul motorizare, Skoda Yeti facelift nu beneficiaza de o vreo reinnoire. Raman variantele diesel 1.6 TDI 105 CP, in versiune normala sau Green Line, si 2.0 TDI cu 170 CP. Benzinarele sunt arhicunoscutele propulsoare ale grupului VW: 1.2 TSI 105 CP sau 1.4 TSI 125 CP.

Sursa foto: Caradisiac

Citeşte pe Time TV şi:

Prezentare Skoda Octavia RS

Dacia Duster facelift, in lumina reflectoarelor de la Frankfurt

Social

Arhiva stiri