NOILE IPHONE 5S şi IPHONE 5C au ajuns în ROMÂNIA. Afla preturile aici

NOILE IPHONE 5S şi IPHONE 5C au ajuns în ROMÂNIA:

Începând de azi, fanii din România ai produselor Apple pot precomanda telefoanele Apple iPhone 5C si Apple iPhone 5S, la Quick Mobile.

pret-iphone-5s-si-pret0iphone-5c-romania-IPHONE-5S-şi-IPHONE-5C

Livrarile se estimeaza ca vor incepe din luna octombrie, conform magazinului QuickMobile.

Preturile la care iPhone 5s si iPhone 5C sunt disponibile la precomanda sunt:

iPhone 5S 16 GB – 3499 Lei

iPhone 5S 32 GB – 3999 Lei

iPhone 5S 64 GB – 4499 Lei

iPhone 5C 16 GB – 2999 Lei

iPhone 5C 32 GB – 3499 Lei.

“Livrarea se va face in ordinea confirmarii platii, astfel persoanele care asteapta ca aceste telefoane sa ajunga fizic in Romania vor avea de asteptat pana cand toate precomenzile au fost onorate” se arată în comunicatul QuickMobile.

QuickMobile este primul magazin din Romania care pune la dispozitia clientilor optiunea de a precomanda aceste doua modele. Reprezentanţii magazinului estimează că noile telefoane vor ajunge în ofertele operatorilor de telefonie abia în decembrie.

In cadrul prezentarii Apple, s-a vorbit despre aceeasi configuratie hardware iPhone 5C vs iPhone 5, exista insa diferente, sa vedem despre e vorba.

iphone-5s-vs-iphone-5c

Desi in teorie iPhone-ul din plastic si iPhone-ul 5 sunt similare, la o privire aruncata pe specificatii putem observa clar ca numarul trasaturilor similare este egal cu cel al elementelor care fac diferenta.

Tranzitia de la sticla si aluminiu la plastic sau policarbonat nu putea sa vina si fara alte compromisuri. Din acest motiv, noul iPhone este mai gros si mai greu decat generatia precedenta. Are 132 grame in loc de 112 grame, iar in cel mai gros punct are 8,97 milimetri in loc de 7,6 milimetri. Partea buna, se pare ca este varietatea foarte mare de culori in care vom putea achizitiona noul terminal. Este vorba de alb, albastru, verde, galben si roz. In plus, avem o baterie mai mare si o camera frontala mult mai buna pentru Facetime si autoportrete. In minus, iPhone-ul 5C nu va putea fi achizitionat cu 64 de GB de memorie interna.

Trasaturile identice iPhone 5C vs iPhone 5 includ acelasi procesor A6 si acelasi panou LCD IPS de 4 inci cu o rezolutie de 1136 x 640 si o densitate de pixeli egala cu 326 ppi. Camera principala este tot de 8 megapixeli, iar conectica include un modul Bluetooth 4.0, Dual-band WiFi si suportul pentru retele 4G LTE confrom playtech.ro

Sursa: economica.net

Social

Arhiva stiri