Suzuki iV4, noua imagine a marcii nipone

Suzuki iV4 a fost vedeta standului marcii japoneze, la Salonul Auto de la Frankfurt. Noul SUV pastreaza anumite elemente specifice Suzuki, dar promoveaza si noutati din punct de vedere stilistic.

suzuki iv4-timetv

Noul concept SUV al marcii japoneze se situeaza in concurenta directa cu Nissan Juke, Renault Captur si Opel Mokka. Conceptul iV4 prefigureaza, in egala masura, noua orientare stilistica a celor de la Suzuki. iV4 este prima piatra pusa la temelia noii strategii globale a marcii, ce vizeaza largirea gamei sale de modele.

suzuki iv4-timetv
Suzuki a pastrat grila impartita in 5 segmente, trasatura definitorie definitorie a constructorilor japonezi, pentru modelele lor SUV. Autoturismul va fi lansat in Europa in 2015, odata cu introducerea pe piata a altor cinci modele ale gamei Suzuki. Constructorul va lansa, astfel, un nou model mini pentru a inlocui modelele Alto si Splash, o citadina mai spatioasa si o versiune de serie a conceptului G70. Al cincilea model din noua gama este SX4 SCross.

Revenind la iV4, acesta beneficiaza de o veritabila transmisie integrala All Grip, care are mai multe moduri: auto, lock, snow si sport. Acest as din maneca face din Suzuki iV4 un veritabil aventurier al segmentului SUV.

Sursa poze: Caradisiac

Citeşte pe Time TV şi:

Dacia Duster facelift: detalii si primele 3 videoclipuri de prezentare

Social

Arhiva stiri