Kia Optima facelift defileaza elegant la Frankfurt

Kia Optima facelift a defilat mandra in fata reflectoarelor de la Frankfurt si si-a etalat schimbarile discrete, dar de efect.

A venit vremea unui facelift pentru Optima, berlina medie a marcii Kia. Din punct de vedere estetic modificarile sunt discrete, dar trebuie sa recunostem ca nu-i sta rau deloc.

kia optima facelift-timetv

Grila a fost coborata, proiectoarele de ceata au acum leduri, capota portbagajului a fost usor restilizata, asadar diferentele se observa. A beneficiat de noi echipamente de securitate, confort si infotainment, iar calitatea interiorului a fost imbunatatita. Dar cuvantul de baza pentru noua Kia Optima facelift a fost confort.

kia optima facelift-timetv
Astfel au fost adoptate mai multe masuri care sa reduca zgomotul rotilor in interior. Trebuie mentionat ca aceasta restilizare a fost facuta doar pentru versiunea 1.7 CRDI de 136 CP, unica varianta diesel din gama. Culoarea este negru stralucitor, cu detalii cromate, iar jantele sunt de 18 inci.

Dupa prezentarea oficiala de la Salonul Auto de la Frankfurt, putem spune ca marca din Coreea de Sud nu a mai avut niciodata o gama de automobile atat de moderna.

Sursa foto: Caradisiac

Citeşte pe Time TV şi:

Dacia Duster facelift: detalii si primele 3 videoclipuri de prezentare

Social

Arhiva stiri