HOROSCOP 13 septembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

HOROSCOP BERBEC – Fiţi foarte atenţi la ce promiteţi, nu vă angajaţi în ceva ce nu puteți duce. Pe de altă parte, tot ceea ce este astăzi idee, mâine poate deveni realitate. Nu vă prea încredeţi în ceea ce vi se va spune astăzi pentru că toate promisiunile sunt parcă cumva lipsite de realitate.

HOROSCOP TAUR – Nu că ar trebui să fie lucruri pe care să le păstrezi tăinute toată viaţa, ci pur şi simplu pentru că sunt anumite lucruri pe care ar trebui să le ţineţi numai pentru voi. Nu este o zi tocmai bună pentru a divulga un secret sau pentru a face confidenţe chiar şi unei persoane pe care o ştiţi de mult timp.

HOROSCOP GEMENI – Vedeţi ce spuneţi, cum spuneţi, cui spuneţi, alegeţi-vă cuvintele cu grijă, deoarece puteţi fi înţeleşi greşit şi în acelaşi timp, să stârniţi confuzie. Cu toate acestea aveţi energia necesară pentru a face lucrurile aşa cum trebuie. Aveţi curajul să salvaţi o situaţie jenantă spre uimirea multora.

HOROSCOP RAC – Puteţi întâlni pe cineva, lucru deloc rău, doar să fiţi atenţi cu ce intenţii vor să se apropie de voi, sunt destui care vor să vă intre în graţii astăzi. Nu daţi atenţie nici zvonurilor fără acoperire, intraţi în panică prea repede, ce aţi uitat povestea cu drobul de sare?

HOROSCOP TIMETV

HOROSCOP LEU – Sunteţi de acord cu sfaturile pe care le primiţi, mai ales dacă vin de la femeile în care aveţi foarte multă încredere. Vă puneţi în valoarea ideile şi chiar scoateţi bani de pe urma lor. Pregătiţi-vă de o perioadă extrem de încărcată.

HOROSCOP FECIOARĂ – Posibil să plecaţi în concediu pe nepusă masă sau cineva de la drum să vă ofere ceva ce vă doriţi foarte mult. Ajungeţi la o înţelegere cu cineva în vârstă în ceea ce privește actele pentru o moştenire sau, în sfârşit, îi convingeţi pe părinţi că este timpul să vă cumpăraţi un autoturism.

HOROSCOP BALANȚĂ – Aveţi idei, dar şi capacitatea de a scoate lucrurile din impas. Veţi fi răsplătiţi pe măsură. În cazul unor lucruri care trebuie legitimate sau legiferate pregătiţi-vă şi de o vizită pe la notar ori pe la arhiva Tribunalului sau a Primăriei.

HOROSCOP SCORPION – Va trebui să fiţi atenţi la alimentaţie pentru că riscul de intoxicaţie alimentară este foarte mare. Cei care sunt într-o relaţie, își fac planuri de căsătorie sau pentru un parteneriat de afaceri.

HOROSCOP TIMETV

HOROSCOP SĂGETĂTOR – Şanse foarte mari astăzi să plănuiţi achiziţia unei case sau să vă schimbaţi locaţia la propriu. Alţii aţi putea demara astăzi o mică afacere pe cont propriu care să se dezvolte într-un ritm rapid. Un proiect pe care îl susţineţi va fi aprobat.

HOROSCOP CAPRICORN – Apar venituri prin manipularea banilor altora. Organizare şi funcţionare sunt la paramentri înalți. Depuneţi eforturi serioase ca să vă faceţi înţeleşi şi să obţineţi anumite promisiuni mai ales că este vorba despre banii voştri.

HOROSCOP CAPRICORN – Vedeţi dacă puteţi găsi o modalitate de a vă face utili, mai ales că sunteţi foarte atenţi la detalii. Faptul că vă puteţi focaliza atenţia pe gândire este foarte important deoarece vă face viaţa mai uşoară.

HOROSCOP PEȘTI – Astăzi trebuie să fiţi mai chibzuiţi decât de obicei şi chiar să luaţi atitudine faţă de cei care nu sunt atenţi la ceea ce au de făcut. Planul de activităţi l-aţi pus la punct, dar lăsaţi-vă şi un loc de respiro, măcar pentru o mică improvizaţie.

HOROSCOP TIMETV

Social

Arhiva stiri