Frankfurt: Peugeot 308 paseste hotarat pe piata compactelor

Peugeot 308 este noua compacta vedeta a marcii franceze. Dinamic, cu linii armonioase, faruri cu led si o silueta mai sportiva, noul Peugeot intra amenintator si hotarat pe piata compactelor.

peugeot-timetv

Pentru Peugeot, modelul vedeta la Salonul Auto de la Frankfurt a fost 308. Nu trebuie sa fii inginer sa iti dai seama ca 308 e un model esential pentru Peugeot si ca s-a inspirat un pic de la anumite concurente teutone, la nivel de stil.

Interiorul reia arhitectura i-cockpit, inaugurata odata cu modelul 208, dar mult imbunatatita, ce ofera un plus de naturalete si confort. Cel mai important progres facut e in ceea ce priveste dinamica. Peugeot 308 are o directie precisa si agreabila si un sasiu agil. In cateva cuvinte, o masina foarte buna ce marcheaza un adevarat castig la toate nivelurile, spre deosebire de generatia precedenta. Pretul noii generatii Peugeot 308, care va intra pe piata in cateva zile, va oscila intre 17 800 si 28 500 euro, in Franta.

Dupa ce am  vazut progresele efectuate, putem paria ca viitorul lui 308 pare a fi destul de insorit. Asadar, concurentii au de ce tremura.

Sursa foto: Caradisiac

Citeşte pe Time TV şi:

Peugeot 3008 facelift, gata de prezentare – FOTO

Social

Arhiva stiri