Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse editia Jean Bugatti, prezentat la Frankfurt

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Jean Bugatti este noul autoturism omagiu adus de marca italiana fiului mai mare al lui Ettore Bugatti, fondatorul acesteia, la Salonul Auto de la Frankfurt.

bugatti-timetv

Dupa modelul Wimille, prezentat la Pebble Beach, constructorul italian prezinta la Frankfurt un nou Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse inscris in seria Legendelor Bugatti, numit Jean Bugatti. Pretul se stie deja: „doar” 2,28 milioane de euro. Aceasta este a doua aparitie din seria de 6 autoturisme pe care Bugatti le va alege sub blazonul Legende ale Bugatti. Seria speciala inchina omagii barbatilor cu importanta capitala in istoria marcii. Dupa pilotul Jean-Pierre Wimille, este randul fiului mai mare al lui Ettore, Jean Bugatti, de a fi sarbatorit.

bugatti-timetv
Acesta a fost interesat in primul rand de stilistica si estetica autoturismelor, cand a ajuns directorul marcii, in 1936, la varsta de 27 de ani. El este responsabil pentru caroseria si trasaturile futuriste ale modelelor marcii. Tot el e la originea miticului 57SC Atlantic.

Revenind la Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Jean Bugatti, negrul profund al caroseriei din fibra de carbon contrasteaza cu grila realizata in premiera in platina. In afara de logourile gravate cu laser pe capacele de la ulei si rezervor, luxosul omagiu pe patru roti are o tapiterie din piele, brodata, cu o culoare asemanatoare ciocolatei albe, ce aminteste de 57 SC.

Sursa foto: Caradisiac

Citeşte pe Time TV şi:

Bugatti Veyron vs Nissan Juke-R modificat. Cine crezi că va câștiga? VIDEO

Social

Arhiva stiri