Idei de Afaceri! Afacere de succes cu Dovleci!

Idei de Afaceri! Criza i-a învăţat pe români să scoată bani din orice.

Mai mulţi agricultori din Ialomiţa s-au lăsat de pepeni şi s-au apucat să cultive dovleci pentru plăcintă. Şi le merge foarte bine: vând supermarketurilor toată recolta.

Afacere cu Dovleci

Idei de Afaceri – Afacere cu dovleci de placintă

DOVLECII DE PLĂCINTĂ, AFACERE DE SUCCES

„Pentru supe, ciorbe, pentru copt, pentru plăcintă. Sunt diferite soiuri puse şi cel gri este pentru plăcintă şi copt. Cel roşu la fel, feliat. Ceilalţi, cei rotunzi aşa portocalii i-am vândut pentru Halloween. Anul trecut am rămas fără niciun dovleac”, declară un agricultor de succes al acestor dovleci.

Oamenii din comuna Gheorghe Doja au început să cultive dovleci după ce în ultimii ani au rămas cu pepenii nevânduţi. Din o jumătate de hectar de teren, se strâng chiar şi zece tone de dovleci.

Idei de Afaceri - Afacere cu Dovleci

Idei de Afaceri – Afacere cu Dovleci!

„Sunt mai productivi ca pepenii, scoţi mai mult la dovleci decât la pepeni. Am de doi ani cultura. Se vând foarte repede”, declară alt agricultor.

Dintr-un  exemplar de dovleac american care cântăreşte peste 50 de kilograme ies garantat 50 de tăvi cu plăcintă gustoasă.

Un dovleac ajunge să coste chiar şi 100 de lei. Dar cumpărători sunt destui. Sătenii au ajuns să vândă dovlecii de pe loc, cu aproape 2 lei kilogramul.

Dovleci Dovleci de Placinta

Mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri