La Frankfurt, pavilionul Audi formeaza „orase suspendate”

Pavilionul Audi starneste deja curiozitate si se vrea a fi o demonstratie a dorintelor viitoare ale marcii germane, deschise la inovatie si estetica.

Salonul de la Frankfurt bate la usa, iar Audi se pregateste intens sa socheze. Constructorul german va propune o experienta inedita vizitatorilor care vor calca pragul standului sau.

La Frankfurt, pavilionul Audi formeaza „orase suspendate”

Gratie unor proiectii si a 11,2 milioane de pixeli LED care vor forma imagini cu orase, dar pe tavan, ca si cum ar fi suspendate, vizitatorii vor intra, astfel, intr-o ambianta urbana vazuta dintr-un nou unghi, extrem de indraznet si inventiv.

Arhitectura spectaculoasa a pavilionului incepe la exterior cu un soclu de 4 m inaltime, acoperit de oglinzi (2300 m patrati). In forma cubica, acesta va trona mai jos de Agora, spatiul deschis al centrului de congrese din Frankfurt.

pavilionul Audi frankfurt-timetv

Audi

In interior, zgaraie-nori si cartiere intregi vor atarna de plafon pentru a forma faimoasele „orase suspendate”. Sistemul LED, ajutat de oglinzi montate atat pe plafon cat si pe podea, faciliteaza o relatie armonioasa intre proiectii si modelele Audi expuse.

„La Frankfurt, vom trai o demonstratie impresionanta in standul Audi. Prin depasirea asteptarilor publicului, ne vom asigura ca vom crea efectul „uau””, explica Luca de Meo, membru al comitetului director al Audi, ce se ocupa cu vanzari si marketing. Acesta mai subliniaza ca: „Atentia la detalii arata ca pavilionul Audi reflecta aspiratiile marcii in termeni de design si tehnologie”.

Construirea pavilionului Audi a inceput la jumatatea lunii iulie: 7 saptamani pentru a monta 2300 m patrati de oglinzi si 150 km de cabluri. Standul va expune 28 de masini.

Cu siguranta putem spune ca Audi vrea sa lase pe toata lumea cu gura cascata, la propriu, si va da startul unei competitii, pe viitor, in ceea ce priveste modul de prezentare si conceptele artistice si tehnice abordate pentru un astfel de eveniment.

Social

Arhiva stiri