O noua lovitura pentru Huidu

Familia lui Serban Huidu mai primeste o lovitura grea! Socrul carcotasului, fostul senator Matei Vintila, va fi executat silit pentru o datorie de 100.000 de euro.

serban-Huidu-in-doliu-mama-a-murit

Socrul lui Serban Huidu a inceput cu cativa ani in urma constructia unui cartier rezidential in zona de vest a Capitalei, insa anul trecut, firma acestuia a intrat in insolventa.

O noua lovitura pentru Huidu

Lucrarile au stagnat, iar creditorii au inceput sa bata la usi. Lovitura a venit, insa, saptamana trecuta, cand Judecatoria Sectorului 3 a dispus executarea silita pe numele lui Matei Vintila, pentru o datorie de 431.000 de lei, adica aproape 100.000 de euro, pe care acesta ar avea-o catre un furnizor.

matei-vintila-socru-serban-huidu

Decizia a fost luata pe fond, fara cale de atac. In paralel, barbatul a deschis, insa, un proces pentru anularea somatiei de plata, procesul urmand sa aiba termen saptamana viitoare. Acesta nu este singurul proces pierdut de familia lui Serban Huidu in ultima vreme.

Mai multi dintre cei care au achitat avansul pentru contractarea unor apartamente in noul cartier l-au dat in judecata pe socrul carcotasului, dar si pe sotia acestuia, in calitate de garant.

sursă: wowbiz.ro

Mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri