Campionatul internațional de gătit în aer liber

Gulaş, preparate gătite în şest, mâncăruri asiatice sau chiar şi pizza.

Sunt doar câteva dintre specialităţile cu care pofticioşii s-au înfruptat la Campionatul internațional de gătit din Cluj.

Campionatul internațional de gătit

Campionatul internațional de gătit

Maeştri bucătari din 18 ţări s-au întrecut în specialităţi care de care mai gustoase.

Bucate alese la Campionatul internațional de gătit

Bucătari din toată ţara dar şi din străinătate s-au întrecut în măestrie la prepararea bucatelor. Unii dintre ei au făcut şi acrobaţii în timp ce pregăteau pizza.

Nu trebuie să o aglomerezi (n.r. pizza). Trebuie să-i lași loc ca aluatul să crească. Dacă îi bagi foarte multă mozzarela, sos, foarte mult salam, deja faci un tort și coca nu mai crește.” declară CLAUDIU TOADER, chef.

Zeci de pofticioşii au venit la concurs, unde au avut ocazia să guste şi preparate din bucătăria asiatică.

Campionatul internațional de gătit în aer liber

Noi am venit din Coreea de Sud, am pregătit niște supe, majoritatea sunt din pește.” declară Laeweun Park, reprezentant echipa Korea.

Campionatul Internaţional de Gătit2

Campionatul Internaţional de Gătit

Nu au lipsit nici dulciurile. Dulciurile au fost la mare căutare la Campionatul Internaţional de Gătit. Cofetarii au pregătit prăjituri franțuzești sau tarte cu fructe de toamnă și ciocolată.

Campionatul internațional de gătit continuă şi astăzi când va fi pregătită o ”varză a la Cluj” de 400 de kilograme din care vor putea gusta 2000 de oameni.

Campionatul International de Gatit Cluj Campionatul International de Gatit3 Dulciuri

Social

Arhiva stiri