Rafinament a la Ermenegildo Zegna pentru Maserati Quattroporte

Eleganta, rafinament si lux, in stilul italian al lui Ermenegildo Zegna, sunt cuvintele potrivite pentru a caracteriza noul Maserati Quattroporte, in editie limitata. Designerul si-a pus amprenta artistica in ceea ce priveste culoarea, texturile si tesaturile, oferind masinii de lux un aspect masculin si rafinat.

Ermenegildo Zegna Maserati-timetv

La Salonul Auto de la Frankfurt, daca o parte dintre cei prezenti vor fi atrasi de Ghibli, Quattroporte va incerca sa seduca publicul cu noua sa serie  speciala, botezata Ermenegildo Zegna Limited Edition, dupa numele designerulului italian care a semnat un parteneriat cu Maserati, acum cateva luni.

Ermenegildo Zegna maserati-timetv
A devenit deja o obisnuinta pentru cei de la Maserati ca la marile saloane auto sa prezinte serii speciale, realizate in colaborare cu mari nume ale luxului italian. Anul acesta, la Frankfurt este randul Casei Ermenegildo Zegna, specializata in vestimentatie barbateasca, sa aiba onoarea de a-si pune numele pe un Quattroporte de ultima generatie.

Ermenegildo Zegna maserati-timetv
In afara de logo-ul sau, aceasta serie limitata se distinge si prin tenta exclusivista, data de o culoare a vopselei ce ofera un aspect puternic metalic, gratie pigmentilor de aluminiu si umbrelor cenusii, tradate de un fond negru. Interiorul a reprezentat spatiul de creatie al designerului, scaunele, parti din portiera si alte detalii fiind imbracate in piele moale, in combinatie cu o tesatura catifelata si luminoasa, in culori calde, folosite de altfel de artist in crearea hainelor sale.

Ermenegildo Zegna maserati-timetv
Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna va fi comercializat la inceputul anului viitor, dupa ce Zegna va propune noi idei pentru interioarele altor modele de serie.

Citeşte pe Time TV şi:

Prezentare Maserati Granturismo MC Stradale

Social

Arhiva stiri