HOROSCOP 6 septembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

HOROSCOP BERBEC. Fiți atenți deoarece astăzi puteţi avea probleme din cauza deciziilor pe care le luaţi. Energia este scăzută, iar eforturile sunt mult mai ineficiente decât de obicei. Fie alergaţi mai mult decât de obicei, fie vă luaţi o zi liberă şi aşteptaţi ca lucrurile să se aşeze.

HOROSCOP TAUR. Aseară v-aţi răsfăţat mai mult decât trebuia şi în această dimineaţă vă resimţiţi. Astăzi câştigul profesional se va realiza prin capacitatea voastră de a da un sens calităţii. Spre seară veţi lua magazinele în picioare pentru a vă mai cumpăra ceva de îmbrăcat. Nu fiţi economi, cum aveţi obiceiul, pentru că impresia va fi una deplorabilă, mai ales că vreţi să faceţi impresie.

HOROSCOP GEMENI. Comunicaţi foarte bine, numai când se pune problema să vorbiţi cu iubita/u nu mai ştiţi să o faceţi. Este segmentul cel mai provocator şi cel mai provocat. Un alt segment important este intimitatea, unde s-ar putea să aveţi rateuri spre dezamăgirea partenerei/lui. Provocările vin dinspre felul în care ştiţi să exploataţi segmentul afectiv.

HOROSCOP RAC. Prieteni vechi vă bat la uşă, numai bine să retrăiţi momentele frumoase din adolescenţă şi tinereţe. Încercaţi să nu aruncaţi toată vina în cârca partenerei/ului pentru că nu aveţi dreptate. Nu vă fofilaţi pentru că s-ar putea ca ieşirea la lumină să fie mai neplăcută decât joaca de-a baba oarba.

HOROSCOP TIMETV

HOROSCOP LEU. Aveţi şi sprijinul celor din jur aşa că…treceţi la acţiune! Fiţi veseli, optimismul vostru îi poate face fericiţi pe unii. Visele, viziunile şi idealurile voastre intime urmează un soi de ghid interior, dar pot fi calea prin care să se materializeze ambiţiile voastre. Seara o petreceţi cu prietenii.

HOROSCOP FECIOARĂ. Oamenii vă descoperă valoarea prin calitatea cu care reuşiţi să prezentaţi lucrurile, dar şi pentru ideile voastre. Vă veţi bucura din plin nu doar de succes, dar şi de acea mulţumire interioară pe care de multe ori nu ştiţi unde să o căutaţi. Starea generală este bună şi sentimentul acut de armonie face ca ziua de astăzi să fie caracterizată drept una din perioadele acelea fericite.

HOROSCOP BALANȚĂ. Dimneaţa veţi fi la muncă sau în biblioteca şcolii ori a universităţii, deşi v-aţi dori enorm să leneviţi undeva la soare cu o mâncărică bună pe masă. Sunt favorizate noile cunoştinţe, noii prieteni.

HOROSCOP SCORPION. Sunt câteva obstacole pe care va trebui să le depăşiţi. Planurile voastre sunt bune cu unele goluri care vor fi astupate la timp. Aveţi, în acelaşi timp, un puternic impuls de a acţiona şi de a cere ceea ce vi se cuvine, indiferent de ce cred ceilalţi despre voi. Nu uitaţi însă că sunt testele la care este supusă obiectivitatea voastră.

HOROSCOP TIMETV

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Simţiţi că trebuie să schimbaţi ceva în viaţa voastră şi nu ştiţi ce, mai ales cei care nu se mai simt bine în pielea lor şi vor altceva. Cred că este timpul să începeţi prin a vă schimba pe voi înşivă. Renunţaţi la lucrurile vechi pentru cele noi. Este posibilă o nouă ofertă de muncă.

HOROSCOP CAPRICORN. Astăzi este o zi excelentă pentru a analiza cine vă este prieten şi cine duşman. Vă angajaţi cu toată forţa în rezolvarea problemelor care ţin de comunicare. În schimb v-aş sugera să lăsaţi confruntările deschise, dacă vreţi să restabiliţi controlul. Finanţele voastre sunt într-o continuă îmbunătăţire, e drept, şi pentru că sunteţi un pic mai chibzuiţi.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Primiți o mărire de salariu şi un spor de beneficii! Sunt avantajate femeile, în special cele tinere, care ocupă o anumită poziţie în firmă sau instituţie şi care pot semna astăzi un contract cu beneficii pe perioadă îndelungată, de ordinul anilor. Nu este rău, problema este dacă veţi ştii să păstraţi proporţiile şi să nu vă întindeţi mai mult decât vă este plapuma.

HOROSCOP PEȘTI. Sentimentalismul şi sensibilitatea sunt accentuate astăzi şi sunteţi predispuşi să vă repliaţi în voi şi să vă dă doriţi să petreceţi mai mult timp singuri ori să munciţi/învăţaţi în singurătate. Aveţi toane şi sunteţi uşor de zgândărit de către ceilalţi şi mai puţin rezistent la schimbările din mediul cotidian.

HOROSCOP TIMETV

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri