HOROSCOP 4 septembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

 Horoscop-zilnic

HOROSCOP BERBEC. Tot acasă este mai bine, deşi sunt avantajate excursiile, la munte sau la mare. Nevoia interioară de linişte şi relaxare va face ca mulţi dintre voi să opteze pentru propriul pat. Puteţi petrece la fel de bine şi în familie. Seara alături de prieteni este momentul pe care îl agreaţi cel mai mult.

HOROSCOP TAUR. Dormiţi mai mult și mâncaţi împreună cu familia, deoarece aceasta primează. Ieşiţi în natură sau faceţi o excursie undeva la munte, o vizită la o mânăstire nu strică nici sufletului şi nici spiritului. După-amiaza aveţi de ales între a ieşi cu prietenii sau a ieşi cu familia, dar indiferent de opţiune veţi petrece o seară plăcută.

HOROSCOP GEMENI. Astăzi parcă sunteţi mai echilibraţi. Criza a trecut, puteţi face planuri. Aveţi idei, ceea ce nu este rău. Posibil să plecaţi cu noaptea în cap la pădure sau pur şi simplu să lânceziţi în pat. Orice aţi încerca nu vă satisface. Faptul că se apropie scadenţa pentru unele datorii vă dau dureri de cap. Încercaţi să vedeţi partea bună a lucrurilor.

HOROSCOP TIMETV

HOROSCOP RAC. Aveţi nevoie de odihnă, în special de somn. Folosiţi această zi să vă odihniţi pentru că va urma o altă săptămână foarte încărcată. Pentru unii situaţia nu este tocmai roz. Tensiunile răbufnesc, acuzele curg. Încercaţi să evitaţi violenţele. Posibil să fie doar o altercaţi între părinţi şi copii.

HOROSCOP LEU. Visul de a face bani continuă. De această dată discutaţi şi cu partenera/ul ce vreţi să faceţi. Şi unde sunt doi, visele se amplifică. Dacă însă sunteţi la drum, veţi putea spune cu mâna pe inimă că sunteţi un norocos. Posibil ca maşina voastră să se facă praf, iar voi să ieşiţi vii şi nevătămaţi dintre fiare.

HOROSCOP FECIOARĂ. – Abia astăzi vă liniştiţi şi vă odihniţi. Lăsaţi gândurile de muncă deoparte şi simţiţi-vă bine în mijlocul familiei sau prietenilor. Seara, dacă vremea permite, puteţi merge la o bere sau la cinema. Cei care se căsătoresc vor avea parte de un mariaj extrem de dinamic, cu surprize ceea ce va face să nu vă plictisiţi.

HOROSCOP TIMETV

HOROSCOP BALANȚĂ. Cei care sunteţi în micile ieşiri de sfârşit de săptămână fiţi foarte atenţi la accidentele legate de apă sau la accidentele la nivelul picioarelor. Vârstnicii să fie atenţi la problemele respiratorii, iar adulţii la problemele imunitare. Micile dispute în timp ce sunteţi la volan pot avea efecte puternice asupra voastră.

HOROSCOP SCORPION. Nu veţi pleca niciunde. Aveţi destul de multe de pus la punct acasă. Vă veţi surprinde familiile. Nu sunteţi un casnic prin excelenţă, însă veţi dovedi că ştiţi locul fiecărui lucru. Aveţi idei despre cum să redecoraţi căminul. Puneţi ţara la cale cu prietenii şi pregătiţi de o ieşire spre seară, dar să fiţi atenţi la vreme.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Fiind la piaţă, vedeţi într-un magazin de mobilă ceva de care aveţi nevoie acasă şi uite aşa, coşul de cumpărături vă epuizeză economiile. Discutaţi cu familia despre o schimbare deoarece aveţi şansa să alegeţi între a pleca cu servicul într-un alt oraş sau să vă reorientaţi profesional.

HOROSCOP TIMETV

HOROSCOP CAPRICORN. Nu prea ştiţi ce să faceţi. Nu sunteţi obişnuiţi să nu faceţi nimic. Puneţi-vă cutiuţele cu iei în mişcare. De regulă, ies lucruri frumoase. S-ar putea să vă confruntaţi cu migrene şi dureri de spate. Stările de furie alternează cu cele de apatie. Totul vă nemulţumeşte, dar oare ceilalţi or fi mulţumiţi de voi?!

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Păreţi mai decişi ca niciodată să vă puneţi viaţa în ordine, să luaţi o decizie majoră în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Astăzi sunteţi dispuşi să daţi dovadă de compasiune şi înţelegere, poate şi pentru că mai relaxaţi. Comunicaţi excelent şi prin asta veţi deschide uşi acolo unde nici nu vă gândeaţi.

HOROSCOP PEȘTI. Canalizaţi-vă energia spre activităţi constructive, daţi-le idei colegilor care s-au împotmolit, preluaţi frâiele unei afaceri care stagnează şi pe care o puteţi scoate din impas. Consiliaţi-vă prietenii care au probleme sentimentale.

HOROSCOP TIMETV

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri