Conceptul Kia Niro va fi prezentat la Salonul de la Frankfurt – FOTO

Cu ocazia editiei 65 a Salonului Auto de la Frankfurt, Kia va prezenta noul concept pentru piata europeana, Kia Niro, un model crossover urban in doua usi.

kia-timetv
Cei de la Kia doresc ca Niro sa devina un viitor model de segment B, cu stil si tenacitate, potrivit pentru mediul urban. Tot la Salonul de la Frankfurt, care va debuta pe 10 septembrie (deschiderea pentru presa), Kia va prezenta si un nou tren de rulare inovator. Modelul a fost desenat la studioul de design Kia din Frankfurt, la mai putin de un kilometru distanta de locul in care va fi expus pentru prima data, sub indrumarea directa a lui Gregory Guillaume, seful de design Kia pentru Europa.

Kia Niro combina un caracter strengaresc cu o caroserie robusta si impunatoare. Stilul nu lipseste si nici armonia, elementele constructive fabricate din otel inoxidabil fiind atent integrate in designul masinii.

kia-timetv

Noul concept de la Kia se vrea a fi o masina care sa multumeasca toate gusturile, inclusiv ale celor care tind spre masini mici, puternice sau trendy. Conform oficialilor marcii sud-coreene, Niro a fost gandit pentru Europa si respecta tendintele si gusturile europenilor in materie de autoturisme. In functie de reactiile pe care Kia Niro le va starni la evenimentul din Germania, Kia va studia potentialul unui eventual automobil de serie bazat pe acest concept.

Citeşte pe Time TV şi:

Kia prezintă noua generaţie Soul

TimeTV va prezinta noua KIA Rio – VIDEO

Social

Arhiva stiri