Peugeot 3008 facelift, gata de prezentare – FOTO

Peugeot 3008 facelift, pregatit pentru Salonul Auto de la Frankfurt.

Peugeot va prezenta, cu ocazia editiei 2013 a Salonului Auto de la Frankfurt, care va avea loc intre 12 si 22 septembrie, Peugeot 3008 facelift. Versiunea actualizata a unuia dintre cele mai bine vandute modele ale constructorului francez este asteptata cu interes. Acestea sunt primele fotografii oficiale, acompaniate si de cateva informatii.

peugeot-timetv
Grila fata noua, jante noi de 16, 17 sau chiar 18 inci, elemente estetice reviziuite, pentru a obtine mai multa armonie cu restul gamei Peugeot si a se alinia la trasaturile impuse tuturor modelelor dupa lansarea lui 508 si mai ales a citadinei 208, sunt noutatile esentiale aduse modelului 3008. Peugeot 3008 facelift va avea, de asemenea, mai multe detalii cromate, faruri LED, elemente ce-l deosebesc de versiunea precedenta. La interior modificarile nu sunt atat de frapante, principala grija a constructorului francez fiind imbunatatirea calitatii materialelor si finisarilor.

Peugeot 3008 facelift

Cat despre dotarile tehnice, gama de motoare include opt unitati, dintre care patru diesel si patru pe benzina, precum si un sistem de propulsie hibrida, care combina un propulsor diesel de 2,0 litri cu un motor electric si o cutie de viteze cu 6 rapoarte, botezata ETG (Efficient Tronic Gearbox). Sub capota lui Peugeot 3008 HYbrid4 se afla un diesel 2.0 HDI, care produce 165 CP si trimite puterea catre puntea din fata, iar motorul electric dezvolta 37 CP si invarte rotile din spate.

peugeot-timetv

La Salonul din Germania, crossoverul francez restilizat va fi prezentat alaturi de noul Peugeot 308, conceptul Peugeot 308 R si o noua versiune a prototipului Peugeot Onyx.

Citeşte pe Time TV şi:

Maşini de colecţie: test-drive Chevrolet Corvette Sting Ray Convertible din 1964

Descoperiţi noul Peugeot 2008 GALERIE FOTO

Social

Arhiva stiri